Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové plátky v šafránu s rýží

Vepřové plátky v šafránu s rýží

Potřebné ingredience

vepřové karé bez kosti, paprikové lusky, rajčata, cibule, česnek, žampiony, šafrán, chili, tymián, rýže, máslo, smetana, hotová jíška

Postup přípravy

Menší plátky z vepřového karé mírně naklepáme, osolíme a zlehka orestujeme po obou stranách na másle. Do másla můžeme přidat kapku oleje, aby se nepřipalovalo.

Plátky…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Drůbeží játra na broskvích

Drůbeží játra na broskvích

Potřebné ingredience

30 Dg drůbežích jater, 10 Dg slaniny, 1 větší broskev, 1 střední cibule, tymián, černý mletý pepř, 1 lžíce koňaku, ledový salát, sůl. Uváděná množství jsou jen orientační, odpovídají velikosti běžné pánve o průměru dna cca 20 cm.

Postup přípravy

Dno pánve pokryjeme tence nakrájenými plátky slaniny (neměly by se překrývat) a na ně klademe játra tak, aby také pokrývala celou plochu pánve, ale ani kousky jater by se neměly…

Zobrazit více...

Kategorie