Zobrazit přihlášovací formulář
CHUŤOVKY
Piakntní bůček

Piakntní bůček

Potřebné ingredience

Bůček bez kosti, asi 1 kg / Na vývar - voda, celý pepř (4-5kuliček), nové koření (4kuličky), bobkový list (3-4listy), česnek, cibule, sůl / Koření - grilovací koření, sůl, mletý pepř, mletý kmín, sladká paprika, chilly, worchestr a česnek - můžete různě kombinovat, přidat sojovku, vegetu...

Postup přípravy

Do vody dáme asi 4stroužky česneku, 1 cibulu, bobkovej list, nový koření, celý pepř a asi 1,5 lžičky soli, necháme vařit. Do vroucí vody dáme bůček a vaříme asi hodinu, dukud není…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Rajský guláš na pivě

Rajský guláš na pivě

Potřebné ingredience

Cibule,
Vepřové maso - já dělám z kila (kdo má co rád, já dávám kejtku :-) i když to zrovna maso na guláš není :-) ),
Sladká paprika - tak 3-4 malý lžičky,
Rajský protlak,
Černý pivo 250ml,
Masox 2kostky,
Voda podle potřeby,
Chleba,
Olej.

Postup přípravy

Masíčko s cibulkou nakrájíme a dáme zároveň restovat na olej (nesolíme!!!).

Až se masíčko zatáhne přidáme sladkou papriku, jen promícháme s masem a přidáme 1 rajskej…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Alobalka trošku jinak

Alobalka trošku jinak

Potřebné ingredience

Vepřové maso, tavený sýr, pórek, anglická slanina, eidem, vejce, grilovací koření, olej, alobal

Postup přípravy

Vepřové maso naklepeme, z obou stran posypeme gril. kořením a zakápneme olejem. Z alabalu si nastříháme tolik čtverců kolik máme masa, potřeme olejem a vložíme maso, na maso…

Zobrazit více...

Kategorie