Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Hovězí maso

Přidat recept
HOVĚZÍ MASO
Nový recept na boeuf bourguignon, čili hovězí po burgundsku

Nový recept na boeuf bourguignon, čili hovězí po…

Potřebné ingredience

800g předního prorostlého hovězího 2 mrkve 1 cibuli tymián a bobkový list lžíci mouky půl litru burgundského (v Chile se snažím alespoň o Pinot Noir) půl litru vody kostku bujónu sůl a pepř 2 stroužky česneku 125 plátků slaniny hrst žampionů 1 kg brambor bobkový list máslo, olivový olej muškátový oříšek Nádobí: hliněnou nebo litinovou nádobu s víkem, hrnec

Postup přípravy

Maso nakrájejte na kostičky, nakrájejte též mrkev a cibuli. V hrnci (nebo přímo v litinové nádobě, pokud je možné dát ji na vařič), nechte zavřít maso, pak přidejte mrkev, cibuli,…

Zobrazit více...

Kategorie