Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
jahodové řezy

jahodové řezy

Potřebné ingredience

Na těsto: 3 vejce 90 g moučkového cukru trochu citronové kůry špetka soli do sněhu 90 g polohrubé mouky 1 zarovnaná lžička prášku do pečiva Na pudink: 700 ml mléka 2 vanilkové pudinky cukr dle potřeby - zhruba 40 g 80 g másla možno i 100 g Na želé: 2 ks jahodové želé od Dr.Oetkera cukr dle potřeby - zhruba 70 g 1 l vody na přípravu

Postup přípravy

Žloutky si vyšleháme s cukrem a citronovou kůrou do bělavé pěny, taktéž si ušleháme s malou špetkou soli pevný sníh a mouku si prosijeme s práškem do pečiva. Pak do žloutkové…

Zobrazit více...
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Knedlíky ovocné z domácí pekárny

Knedlíky ovocné z domácí pekárny

Potřebné ingredience

Suroviny: 470 ml mléka 30 g rozpuštěného másla 2 žloutky 2 lžíce cukru krupice špetka soli 750 g hrubé mouky 2 lžičky sušeného nebo 1/2 čerstvého droždí

Postup přípravy

Nastavení pekárny: Program Těsto
Postup:
Nejdříve tekuté - mléko, žloutky, tuk+sypké - mouka, cukr, droždí a na stranu sůl

Prsty nebo pomocí rozvalovacího válečku…

Zobrazit více...

Kategorie