Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Játra na jarní cibulce s rýží

Játra na jarní cibulce s rýží

Potřebné ingredience

Pro 3 osoby: 500 kuřecích jater, 4 jarní cibulky, 2 snítky tymiánu, 1 snítka majoránky, 1PL sádla, 2PL oleje, 2lž kmína, 500ml vody, jíšku 1PLmásla a 1PL mouky, sůl, pepř volitelné: 1PL sojové omáčky (pro barvu), 1 velký panák červeného vína (pro barvu a šmrnc)

Postup přípravy

Postup:

1. Játra očistíme, pokrájíme a dáme do mističky.

2. Na pánvi si rozpálíme sádlo, olej a zatím pokrájíme jarní cibulky (celé!).

3. Cibulku přihodíme na…

Zobrazit více...

Kategorie