Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
KUŘE PO MARSEILLSKU

KUŘE PO MARSEILLSKU

Potřebné ingredience

KUŘE (STEHNA NEBO KŘÍDLA), 2 VĚTŠÍ CIBULE,6 STRUŽKŮ ČESNEKU, 15 DKG ANGLICKÉ SLANINY 2-4 DCL KVALITNĚJŠÍHO ČERVENÉHO VÍNA 1 BALENÍ ČERNÁCH NEBO ZELENÝCH OLIV,KEČUP,SŮL

Postup přípravy

TENTO RECEPT JE OD NAŠÍ FRANCOUZSKÉ BABIČKY A MÁ OBROVITÁNSKÝ ÚSPĚCH!!!!

SLANINU POKRÁJÍ ME NA MENŠÍ KOUSKY A ROZPROSTŘEME NA PLECH.

CIBULI NAKRÁJÍME NA KOLEČKA,NA…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S BÍLÝM VÍNEM

ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S BÍLÝM VÍNEM

Potřebné ingredience

1 BALENÍ TĚSTOVIN, DRCENÁ BAZALKA, SLADKÁ PAPRIKA, SŮL, PEPŘ, 125 CL BÍLÉHO VÍNA(KLASICKÁ SKLENKA VÍNA), 1-2 BALENÍ PLÁTKOVÉHO SÝRA

Postup přípravy

TĚSTOVINY UVAŘÍME S KAPKOU OLEJE.
HOTOVÉ(JEŠTĚ TEPLÉ)TĚSTOVINY DÁME DO ZAPÉKACÍ MÍSY(NEVYMAZANÉ),NASYPEME BAZALKU,OSOLÍME,OPEPŘÍME A VŠE PROMÍCHÁME.
ZALIJEME BÍLÝM VÍNEM.…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
TAK TROCHU JINÝ ŠTRŮDL

TAK TROCHU JINÝ ŠTRŮDL

Potřebné ingredience

TĚSTO- 500 G HLADKÉ MOUKY 3 CELÁ VEJCE 200 G CUKRU 200 G TUKU (HERA,...) 1 PRÁŠEK DO PEČIVA NÁPLŇ- 6 VĚTŠÍCH JABLEK 1 VANILKOVÝ CUKR,1 SKOŘICOVÝ CUKR OŘÍŠKY,HROZINKY

Postup přípravy

VYPRACUJEME TĚSTO,KTERÉ DÁME ODLEŽET TAK NA 1 HODINU DO LEDNICE.

PŘIPRAVÍME SI NÁPLŇ,VŠE PROMÍCHÁME,JABLKA JE LEPŠÍ NASTROUHAT.

TĚSTO ROZDĚLÍME NA 2 DÍLY,VYVÁLÍME…

Zobrazit více...

Kategorie