Zobrazit přihlášovací formulář
ZAVAŘENINY
FAZOLOVÝ SALÁT

FAZOLOVÝ SALÁT

Potřebné ingredience

80 dkg fazolí, 1 kg paprik, 1 kg rajčat, 1 kg cibule

Postup přípravy

Fazole uvaříme do měkka a scedíme.

Papriky, rajčata a cibuli nakrájíme a dusíme na 1 dl oleje. Pak do dušené zeleniny přidáme vařené fazole,
1 dl octa, 25 dkg cukru,…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
ZELNÝ SALÁT

ZELNÝ SALÁT

Potřebné ingredience

2,5 kg zelí, 1 kg paprik, 0,5 kg cibule, 0,5 kg mrkve, 5 feferonek, 2 dl oleje, 20 dkg cukru, 0,5 l octa, 1 deko

Postup přípravy

Zelí, papriku, cibuli a mrkev nastrouháme na nudličky, feferonky nakrájíme na malinké kousíčky, přidáme ostatní přísady a vše promícháme. Dáme do skleniček a sterilujeme 20 minut…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Zeleninový protlak pod svíčkovou

Zeleninový protlak pod svíčkovou

Potřebné ingredience

1 kg mrkve, 0,5kg petržele, 0,7 kg celeru, 0,5kg cibule, 5 lžic soli, 7 lžic cukru, 7 lžic octa, 1 lžička nového koření, 1,5 lžičky pepře, bobkový list ( asi 5 ks), trochu vody

Postup přípravy

Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky, podlijeme vodou, přidáme koření, cukr, sůl a ocet a dusíme do měkka. Já koření vážu do kousku gázy a po uvaření vytáhnu. Necháme po…

Zobrazit více...

Kategorie