Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zavařeniny

Přidat recept
ZAVAŘENINY
Zavařené maso

Zavařené maso

Potřebné ingredience

1 kg masa, 16g...praganda (rychlosůl), 5 kuliček ....pepř, 5 kuliček ....nové koření, 1ks..bobkový list, 3 stroužky česneku, 0,1 l vody,

Postup přípravy

Jestli někomu chutná kupovaná vepřová konzerva tak ať vyzkouší tenhle recept, teprve potom pozná, co je to delikatesa.

Maso nakrájíme na kousky velké asi 3x3 cm, přimícháme…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
Pikantní rajčatové čatní se zázvorem petrželí a bazalkou

Pikantní rajčatové čatní se zázvorem petrželí a…

Potřebné ingredience

2,75 - 3 kg rajčat, 1 kg bílé cibule, 500 g červené cibule, 5 polévkových lžic octa balzamiko, zázvor - množství dle toho jak moc ostré máte rádi, 2 lžíce soli, větší svazek bazalky, větší svazek petržele (toto množství mi vyšlo na 9 skleniček 375 ml od např. kunovjanky nebo od hořčice)

Postup přípravy

z receptů na zpracování rajčat na internetu jsem si nemohla vybrat, tak jsem experimentovala a výsledek můžu doporučit:rnrajčata a cibuli nakrájíme - rozvaříme ve velkém hrnci,…

Zobrazit více...

Kategorie