RECEPTY

Eva C. (cihelinka) ID 56652
mimibazar.cz/cihelinka
Oblast: Praha - město
Ověřená adresa
Telefon: 777177285
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 7.5.2007
Naposledy: 26.5.2017 9:16 včera
Aktualizace: 20.5.2017 13:05
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 8
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 306
VŠECHNY FOTOGRAFIE 394
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 19
NÁVODY 0
NÁZEV
prohledat zároveň postup a přísady      vyhledání dle čísla receptu
VŠECHNY TYPY RECEPTŮ | RECEPTY S POSTUPY | RECEPTY PRO INSPIRACI
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC
Celkem: 19 (zobrazuje se 1-10)1, 2 další >>

POMAZÁNKY

Brokolice-Brokolicová pomazánka-recept z časopisu



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 brokolice, 100g měkkého tvarohu, 2 jarní cibulky s natí, 2 vařená vejce, sůl a pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

Brokolici uvaříme v páře-já vařila ve vodě :-D necháme vychladnout a rozmačkáme ji s tvartohem-místo 100 g tvarohu jsem dala celou vaničku a rozšlehala tyčovým mixérem do hladka.Ochutíme solí a pepřem, pak přidáme drobně nakrájená vačíka a nasekanou jarní cibulku a opět promícháme.Podáváme s pečivem-nejlépe s celozrným-já si dala na domácí tmavý chlebíček a fakt mňamka :-D

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 38 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (6) poslední: 25.2.2014, 9:29 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

BEZMASÁ JÍDLA

květák -Květákový koláč-recept z časopisu -nedá se nepodělit :-D



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 listové těsto 1 středně velký květák 3 vejce 250ml kysané smetany tymián petrželka 1 lžíce hořčice špetka muškátového květu podle chuti strouhaný tvrtdý sýr

POSTUP PŘÍPRAVY

Koláčovou formu vyložíme listovým těstem, na které dáme na růžičky rozebraný a předem uvařený květák.Posypeme nasypanými bylinkami-já neměla čerstvé tak jsem dala sušené :-D.
Kysanou smetanu rozšlehámne s vejci, osolíme opepříme, přidáme špetku muškátového květu a lžíci nějaké lepší hořčice.Směs nalijeme na květák a kdo chce může posypat strouhaným sýre.
Pak už jen vložíme do předem vyhřáté trouby a při teplotě 180 stupňů pečeme asi 45 minut.
Dá se jíst jak teplý ale i studený.Já si ho dnes ohřívala v mikrovlnce a je fakt super :-D

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 27 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (8) poslední: 23.9.2012, 21:43 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

CHUŤOVKY

Tvarohové dobrůtky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

opět přišlo na meil,tak snad udělám i ostatním radost

POSTUP PŘÍPRAVY

Tvaroh:
TVAROHOVÉ TYČINKY: 200 g hladké mouky, 200 g tuku, 200 g polotučného tvarohu. Vypracujeme hladké těsto, rozválíme a rádýlkem nebo nožem nakrájíme na tyčinky. Potřeme rozšlehaným vejcem, sypeme solí, kmínem, sezamovým semínkem, strouhaným sýrem. Upečeme dozlatova.
DOMÁCÍ SÝR: 1 měkký tvaroh, 3-4 lžíce mléka (nesmí být trvanlivé) nebo smetany, sůl, trocha kmínu. Tvaroh zabalíme do plátýnka a vymačkáme přebytečnou syrovátku. Vidličkou smícháme s mlékem, osolíme a okmínujeme. Naložíme do většího hrnku, zakryjeme plátýnkem, upevníme gumičkou. Během zrání několikrát promícháme.
DOMÁCÍ PIVNÍ SÝR: 500 g měkkého tvarohu, 3 dl světlého piva, 1 rovná kávová lžička soli, špetka kmínu, špetka mletého pepře. Ve větší nádobě rozmícháme tvaroh s kořením, solí a zalijeme pivem. Přikryjeme a necháme při pokojové teplotě až 5 dnů uzrát. Dobře proleželý sýr má nažloutlou barvu a mažeme jej na chleba s máslem.
PEČENÝ TVAROH: Utřeme 1/2 osminky másla, 2 žloutky a po částech přidáváme uleželý tvaroh a dobře roztíráme. Trochu opaprikujeme a není-li dost slaný, přisolíme. Přidáme 1/4 litru kyselé smetany a dáme péct do vymazané, houskou vysypané formy. Nejlepší je tvaroh dříve naložený, kmínem , solí posypaný a uleželý.
SYRNICA Z HANÉ: 250 g tvarohu, 2 kolečka pokrájených tvarůžků, 1/4 litru mléka, 3/4 litru vody, kmín, sůl. Tvaroh zabalíme do plátýnka a vymačkáme přebytečnou syrovátku nebo použijeme tvaroh na strouhání. Do mísy nadrobíme nebo nastrouháme tvaroh. Mléko povaříme s vodou, nakrájenými tvarůžky, osolíme, okmínujeme a vařící nalijeme na rozdrobený tvaroh. Přikryjeme a necháme chvíli stát. Podáváme po chvíli s brambory vařenými ve slupce.
OVOCNÉ TVAROHOVÉ KNEDLÍKY: 500 g tvarohu, 5 lžic hrubé mouky, 6 lžic strouhanky, 50 g másla, 3 vejce, sůl. Vypracujeme těsto, vyválíme váleček a odkrajujeme kousky těsta. Tvarujeme placičky, do kterých balíme čerstvé nebo kompotované ovoce (meruňky, jahody). Vaříme v osolené vodě asi 12 minut, na talíři polijeme máslem, pocukrujeme.
TVAROHOVÉ TĚSTO: 350 g polohrubé mouky, 250 g měkkého tučného tvarohu, 1 vejce, špetka soli, mouka na vál. Tvaroh rozmícháme s vejcem a postupně přidáváme mouku se špetkou soli. Vypracujeme vláčné těsto.

Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 11 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

CHUŤOVKY

Sýrové dobroty 6



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

****

POSTUP PŘÍPRAVY

Balkánský sýr :
SALÁT S BALKÁNSKÝM SÝREM: 100 g Balkánského sýra, 1 menší čínské zelí, 2 natvrdo vařená vejce, 2 rajčata, 2 lžíce oleje, mletý pepř, sůl. Zelí nakrájíme na proužky, sýr, vejce a rajčata na kostičky. Polijeme olejem, osolíme, opepříme a lehce promícháme. Pokapeme citrónovou šťávou a necháme v chladu odležet.

BALKÁNSKÝ PAPRIKOVÝ SALÁT: 6 paprik, 1 okurka, 2 rajčata, cibule, 1-2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, citrónová šťáva (ocet), sůl. Papriky nakrájíme na nudličky, okurky a rajčata na kostky. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, olej a citrónovou šťávu. Podle chuti osolíme a hustě posypeme rozdrobeným nebo nastrouhaným Balkánským sýrem.

Rokfór a Primátor:
ROZINKOVÉ JEDNOHUBKY: Na hrubé nudličky nastrouháme 250 g tvrdého sýra (Primátor aj.), přidáme 3 stroužky utřeného česneku a 1 majonézu. Zamícháme 3 lžíce rozinek namočených v rumu. Dáme vychladit. Plátky rohlíku nebo veky potřeme lehce máslem a pak silněji namažeme pomazánkou.

Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

CHUŤOVKY

Sýrové dobroty 5



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

a oblíbená niva:-))

POSTUP PŘÍPRAVY

Niva:
NIVA V ŠUNCE A TĚSTÍČKU: 4 velké plátky šunky, 150 g sýra Niva, 2 vejce, 1 dl bílého vína, 120-150 g hladké mouky, špetka prášku do pečiva, pepř, sůl. Nivu nakrájíme na 4 špalíčky a každý kousek zabalíme do plátku šunky. Rozšleháme vejce s vínem, solí a pepřem. Do směsi zašleháme mouku s práškem do pečiva. Zabalené špalíčky protáhneme těstíčkem a smažíme na rozpáleném tuku z obou stran. Podáváme se zeleninovým salátem a bramborovou kaší.
SÝROVEC: 8 brambor, 2 stroužky česneku, 200 g sýra Niva, 3 lžíce mléka, 3 lžíce smetany. Brambory uvařené ve slupce nakrájíme na plátky a v míse okořeníme utřeným česnekem se solí, opepříme, osolíme. Brambory dáme do zapékací misky. V mléce a smetaně rozšleháme nastrouhaný sýr a nalijeme na brambory. Posypeme zelenou nebo sušenou bazalkou. V troubě pečeme asi 10 minut. Brambory můžeme prokládat šunkou, salámem nebo brokolicí. Je to dobré, když se opékají vuřty, párky, maso. Zkrátka dobrá příloha k očouzenému masíčku. Chce to zásobu pití.
FALEŠNÉ KARBANÁTKY: 150 g sýra Niva, 1/4 kostky droždí, 2 vejce, 2 lžíce vody, 1-2 stroužky česneku, 1/2 lžičky provensálského koření, strouhanka, sůl. Nastrouhaný sýr smícháme s rozdrobeným droždím, prolisovaným česnekem a kořením. Přilijeme vejce rozšlehaná s vodou, zahustíme strouhankou, podle chuti osolíme a důkladně promícháme. Lžící klademe do rozpáleného tuku kousky sýrové směsi a rychle po obou stranách opečeme.
OVOCNÝ SALÁT SE SÝREM: 150 g Nivy, 100 g Hermelínu, 150 g šunky, 1 pomeranč, 1 banán, 100 g hroznů, 1 šlehačka (100 ml), 1 lžíce citrónové šťávy. Všechny suroviny nakrájíme na malé kousky, promícháme s citrónovou šťávou a ušlehanou šlehačkou. Podáváme dobře vychlazený.
NIVOVÉ KOŠÍČKY: 150 g třené Nivy promícháme se 2 lžícemi hořčice a 100 g majonézy. Přidáme jemně nakrájenou cibuli. Plníme upečené košíčky z listového těsta, sypeme sekanými oříšky a poprášíme sladkou paprikou.
PLNĚNÉ KULIČKY NIVA: 100 g sýra Niva, 1/2 balíčku žervé nebo Lučiny, 80 g másla, hrstka ořechů. Máslo utřeme s Lučinou, přidáme nastrouhanou Nivu. Necháme chvíli v chladu ztuhnout, pak tvarujeme kuličky, do středu vmáčkneme čtvrtku vlašského ořechu nebo lískový oříšek a obalíme v mletých oříškách. Ozdobíme kouskem kapie, okurky a připíchneme bodlem. Před podáváním uložíme do chladničky.
SÝROVÉ KOULE: Strouhaný Eidam, strouhaná Niva, tavený sýr, pomazánkové máslo, sůl. Ze směsi tvarujeme lepkavé koule, které podle chuti obalujeme v paprice, mletých oříškách, zeleném pepři aj. Vkládáme do kornoutu ze šunky nebo salámu.

Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

CHUŤOVKY

Sýrové dobroty 4



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

a další meil s recepty:-))

POSTUP PŘÍPRAVY

Tvarůžky:
TVARŮŽKY V TĚSTÍČKU: Na každou stranu olomouckého tvarůžku dáme plátek salámu a celé zabalíme do plátku anglické slaniny. Spíchneme párátkem, obalíme v trojobalu a usmažíme v rozpáleném tuku.
SALÁT Z OLOMOUCKÝCH SYREČKŮ: 2 balíčky olomouckých syrečků, 1 cibule, 1 majonéza, mletý pepř. Syrečky nastrouháme, cibuli nakrájíme nadrobno, ochutíme pepřem a promícháme s majonézou. Mažeme na světlé pečivo, ozdobíme nakrájenými rajčaty.
ČESNEKOVÉ TVARŮŽKY: Tvarůžky rozřízneme, doprostřed vložíme plátek salámu. Obalíme je ve vejcích, které jsme smíchali s hořčicí a utřeným česnekem. Pak je obalíme v hladké mouce, vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném tuku.
ZAPEČENÁ „BOMBA“: 4 velká jablka, 100 g tvarůžků, 8 plátků šunky. Jablka rozkrojíme na poloviny, jádřince vykrojíme. Do prohlubní dáme nakrájené tvarůžky, zakryjeme plátky šunky. Jablka naskládáme do silně máslem vymazaného pekáčku a ve vyhřáté troubě zapečeme.
MANDLOVÉ TVARŮŽKY: Kolečka tvarůžků pomažeme utřeným česnekem, grilovacím kořením a zabalíme do plátku anglické slaniny. Obalíme ve strouhance a potom v hustém těstíčku vymíchaném ze světlého piva, hladké mouky, vajec, Podravky, nasekaných mandlí a opět ve strouhance. Smažíme po obou stranách.
SYREČKY V ZAKYSANÉ SMETANĚ: 2 balíčky syrečků, 2 kelímky zakysané smetany. Do sklenice se šroubovacím víčkem dáváme střídavě vrstvu nakrájených syrečků a vrstvu smetany. Necháme 2 dny uležet.
OBALOVANÉ TVARŮŽKY: Tvarůžky obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka). Do rozšlehaného vajíčka přidáme trochu chilli a kečupu. Pečeme v rozpáleném oleji.

Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

CHUŤOVKY

Sýrové dobroty 3



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

a další recepty z meilu

POSTUP PŘÍPRAVY

Romadúr:
ROMADÚR S VEJCI: Sýr Romadúr nakrájíme na centimetrové kousky a položíme na zahřátou a máslem vymazanou pánev. Posypeme kmínem a krátce na slabém ohni zahříváme. Když se sýr začne tavit, zalijeme 3 rozšlehanými vejci, posypeme mletou paprikou a nasekanou petrželkou. Přiklopíme a necháme na ohni, až vejce ztuhnou. Podáváme jako sýrovou omeletu s bramborovou kaší.
SALÁT S ROMADÚREM: Sýr Romadúr nakrájíme na malé kousíčky, přidáme jemně nastrouhanou mrkev, celer, pórek nakrájený na tenká kolečka a nasekanou zelenou petrželku. Spojíme zakysanou smetanou, lehce promícháme, ochutíme mletým pepřem a solí.
ROMADÚRŮV DECH: Na sádle opečeme topinky, osolíme, očesnekujeme, na každou dáme plátek Romadúru, přidáme plátek másla obalený ve sladké paprice a ozdobíme petrželovou natí.
NAKLÁDANÝ ROMADÚR: 2 Romadúry, 2 čtverečky taveného sýra, 1 cibule, 2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky pálivé papriky, 1/2 lžičky mletého pepře, špetka chilli, mletého kmínu, pivo. Romadúr nastrouháme a utřeme s taveným sýrem. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a koření, dobře promícháme. Vložíme do sklenice, zalijeme pivem a uzavřeme. Necháme uležet 3-4 dny v nepříliš teplé místnosti. Pozor, objem se zdvojnásobí, podle množství použijte větší nádobu.

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbil jeden návštěvník)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

CHUŤOVKY

Sýrové dobroty 2



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

opět další receptík y ,které mi přišly na meil

POSTUP PŘÍPRAVY

Hermelín:
HERMELÍNOVÉ KARBANÁTKY: Umeleme 150 g měkkého salámu a 3 Hermelíny. Osolíme, opepříme, dochutíme Vegetou a přimícháme 3-5 vajec. Tvarujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme v rozpáleném tuku.
NALOŽENÝ HERMELÍN: 3 Hermelíny, 1 feferonka, 2-3 stroužky česneku, 2 bobkové listy, 5 kuliček pepře, olej podle velikosti sklenice. Hermelín nakrájíme na trojúhelníčky a vložíme do sklenice. Přidáme koření, česnek, feferonku a zalijeme olejem. Necháme pár dní uležet.
HERMELÍN V BRAMBORÁKU: Hermelín se zeleným pepřem plošně rozkrojíme a obalíme v klasickém bramborákovém těstě (ze syrových brambor). Smažíme v rozpáleném tuku.
SÝROVÉ KARBANÁTKY: 2 Hermelíny, 2 dl mléka, 40 g hrubé mouky, 1 vejce, kmín, pepř, sůl. Z mléka a mouky uvaříme hustou kaši, do které vmícháme nastrouhaný Hermelín. Okořeníme, osolíme, vmícháme celé vejce a zahustíme strouhankou. Necháme vychladnout, z těsta tvarujeme karbanátky, které obalujeme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném tuku. Jsou dobré s brambory, polité tatarkou, nebo jen s černým chlebem.
OHNIVÝ HERMELÍN: Hermelín plošně rozkrojíme a obalíme v ostrém kečupu s utřeným česnekem. Potom obalíme v trojobalu a usmažíme.
HERMELÍN V MIKROVLNCE: Uvařené brambory nakrájíme, urovnáme na talíř, trochu zakápneme olejem. Hermelín rozkrojíme a řeznou stranou položíme na brambory. Vršek potřeme kečupem nebo pikantní hořčicí. Brambory zdobíme cibulí nakrájenou na kolečka, osminkami rajčat a zelenou petrželkou. Celý talíř dáme na 2 minuty do mikrovlnky na plný výkon. Po ohřátí podáváme s tatarskou omáčkou.
PLNĚNÝ HERMELÍN: Hermelín, 1 lžíce másla, 2 stroužky česneku, 2 lžíce nastrouhaných ořechů, drcený kmín, sůl. Hermelín rozpůlíme, opatrně vydlabeme. Měkkou část sýra smícháme s máslem, utřeným česnekem, ořechy, ochutíme kmínem a osolíme. Naplníme, spojíme a zabalíme do alobalu. Necháme v chladu 2 dny uležet. Krájíme na dílky, párátkem spíchneme s hroznovým vínem.

Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ

CHUŤOVKY

Sýrové dobroty



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

tak tyhle dobrůtky mi přišly mejlíkem tak se s Vámi rozdělím

POSTUP PŘÍPRAVY

Eidamská cihla :
OHNIVÉ MEČE:
Libovolné množství tvrdého sýra nakrájíme na kostičky. Vložíme do mikroténového sáčku, zasypeme lžičkou sladké papriky a rozetřeným česnekem. Sáček důkladně protřepeme, neprodyšně uzavřeme a uložíme do ledničky. Před příchodem návštěvy kostičky sýra nabodneme na napichovátka ve tvaru mečů, urovnáme na podnos a servírujeme k pivu nebo vínu.
PIKANTNÍ SÝROVÝ SALÁT:
300 g sýra Eidam, 70 g sýra Niva, 100 g šunkového salámu, 100 g majonézy, 100 g smetany. Sýry a šunkový salám nakrájíme na malé kostičky, dáme do mísy a spojíme majonézou. Nakonec lehce vmícháme ušlehanou smetanu.
SMAŽENÉ PALAČINKY SE SÝREM:
Z vajec, mouky, mléka a soli si připravíme slané těsto a upečeme tenké palačinky. Do nich zabalíme tenké plátky sýra. Takto připravené palačinky obalíme v trojobalu a osmažíme v rozpáleném oleji. Podáváme se zeleninovým salátem.
SMAŽENÝ SÝR PO ITALSKU:

Zobraz více ...


ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (5) poslední: 10.8.2008, 22:19 | PŘIDAT KOMENTÁŘ

MOUČNÍKY, POHÁRY

Vynikající hrníčková placka s kokosem-recept podle maminky:-))



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

3 hrnky polohrubé mouky,
1 hrnek cukru,
1/2 hrnku oleje,
2 hrnky mléka,
2 prášky do pečiva,
1 vejce
NA POSYP:
kokos,
cukr,1/4l šlehačky pokud nemáš stačí mléko

POSTUP PŘÍPRAVY

Uvedené přísady smícháš dohromady a naliješ do vymazaného a moukou vysypaného vyššího plechu .V misce si podle chuti smícháš cukr s kokosem a půlku nasypeš na těsto.Pečeme do zlatova.Po upečení ještě teplé polijeme šlehačkou nebo mlékem a posypeme zbytkem kokosu.
A teď už nezbývá nic jiného než popřát DOBROU CHUŤ!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHLEDY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

KOMENTÁŘE (2) poslední: 4.2.2010, 9:24 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkem: 19 (zobrazuje se 1-10)1, 2 další >>
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Černá listina | Kontakt | Facebook