Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
řízky, řízky, řízky a zase řízky

řízky, řízky, řízky a zase řízky

Potřebné ingredience

jsou to řízky, které jsem přeposílala emailem, děkuju paní Ludmilce M. za přeposlání- podotýkám, že to je pro inspiraci a nemám to vyzkoušené, nejsou to moje recepty 1. Trojté řízky 4 plátky vepřové krkovice, plátkový sýr Eidam, plátky šunkového salámu, sůl, pepř, vejce, mouka, strouhanka, hořčice, tuk na smažení. Z vejce, mouky a strouhanky si připravíme těstíčko na obalování. Maso naklepeme, posolíme, popepříme, potřeme slabě hořčicí, položíme na něj plátek sýra, opět slabě potřeme hořčicí, na sýr plátek šunky a obalíme šikovně (plátky spojí hořčice, lze i použít párátka) v těstíčku. Usmažíme v horkém tuku do zlatova. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Postup přípravy

2. Řízky v těstíčku
4 vepřové řízky (nebo kuřecí), 2 celá vejce, 1 lžička soli, 1/2 lžičky pepře, 1 lžička warchesteru, 1 lžička maggi, 1 lžička hořčice, 2 lžíce solamylu a 2…

Zobrazit více...

Kategorie