Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Zavařeniny

Přidat recept
ZAVAŘENINY
Švestková povidla

Švestková povidla

Potřebné ingredience

71/2kg švestek
1ú2l octa
11/2kg cukru

Postup přípravy

Švestková povidla
71/2kg švestek se umeje a vyloupá,vmíchá se 1/2l dobrého octa a 11/2kg cukru krupice,necháme 24hodin ustátDalší den se to vylije do smaltovaného hrnce a…

Zobrazit více...
ZAVAŘENINY
kečup

kečup

Potřebné ingredience

2kg rajčat
25dkg cibule
25dkg jablek
vše pokrájet a dusit 1/2hodiny pak přidat
3dkg soli
15dkg pískového cukru
4lžíce octa1/4lžičky mleté skořice
1lžička mletého nového koření
1lžička sladké papriky
5 hřebíčků
1lžíce solamylu

Postup přípravy

a znova dusíme1/2hodiny,pak vše rozmixujeme a plníme do sklenic a zavařujeme 20minut při 80stupních
Pokud chcete kečup pálivý tak přidáte 8ks paprik a 6ks feferonek

Zobrazit více...

Kategorie