VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Vídeňský knedlík, vepřové se špenátem - NEDĚLNÍ OBĚD :…
Potřebné ingredience
Knedlík, vepřové, cibule, česnek, špenát, smetana
Postup přípravy
Vídeňský knedlík - kaufland :-)) mražák
Vepřové maso - na cibulce pečeme v troubě + česnek
Špenát - AUTÍČKO Family Frost, mražené kuličky se smatanou
Rychlé chutné !!…
RÝŽE A TĚSTOVINY
Zobrazit více...
*** LASAGNE ***
Potřebné ingredience
LASAGNE, MLÉKO, MLETÉ MASO, SÝR NA POSYPÁNÍ - NEJLÉPE PARMAZÁN
Postup přípravy
1) Na cibulce si orestujeme okořeněné mleté maso.
2) BEŠAMEL - V hrnci ohřejeme mléko a přidáme jíšku (instatní), mícháme až je polohustá.
3) Do pekáčku (ničím nevymazáváme)…