Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vídeňský knedlík, vepřové se špenátem - NEDĚLNÍ OBĚD :-)))

Vídeňský knedlík, vepřové se špenátem - NEDĚLNÍ OBĚD :…

Potřebné ingredience

Knedlík, vepřové, cibule, česnek, špenát, smetana

Postup přípravy

Vídeňský knedlík - kaufland :-)) mražák
Vepřové maso - na cibulce pečeme v troubě + česnek
Špenát - AUTÍČKO Family Frost, mražené kuličky se smatanou

Rychlé chutné !!…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
*** LASAGNE ***

*** LASAGNE ***

Potřebné ingredience

LASAGNE, MLÉKO, MLETÉ MASO, SÝR NA POSYPÁNÍ - NEJLÉPE PARMAZÁN

Postup přípravy

1) Na cibulce si orestujeme okořeněné mleté maso.
2) BEŠAMEL - V hrnci ohřejeme mléko a přidáme jíšku (instatní), mícháme až je polohustá.
3) Do pekáčku (ničím nevymazáváme)…

Zobrazit více...

Kategorie