Rizoto z trouby
Potřebné ingredience
kousek vepřového (nejlépe bok nebo plec) 1 a půl hrnku rýže (hrnek o 250ml) 3 hrnky horké vody 1 zeleninový bujon pórek půlka červené kapie 1 menší mrkev 1 cibule sladká paprika sůl,pepř mletý kmín
Postup přípravy
Cibuli pokrájíme na drobno a dáme zpěnit,přidáme pórek na kolečka,maso a kapii na malé kostičky
osmahneme a okořeníme kmínem,pepřem,větší špetkou soli a poprášíme paprikou…
Špagety s mletým masem
Potřebné ingredience
500g mletého masa cibule 3-4 lžíce rajčatového protlaku ostrý kečup nebo jemný worcestr sojová omáčka mletý kmín pepř,sůl 3 lžíce oleje lžička sladké papriky 1-1/2 kostky masoxu
Postup přípravy
Do hluboké pánve dáme 3 lžíce oleje na kterém orestujeme cibuli.
Přidáme mleté maso a zaprášíme sladkou paprikou.
Maso promícháme a zakapeme sojovkou,worcestrem,přidáme…