Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
Hrníčková žlutá buchta

Hrníčková žlutá buchta

Potřebné ingredience

Buchta:2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek cukru, 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, lžíce kakaa, 3 vejce, prášek do pečiva. Tvarohový krém: 500 g tvarohu (2 balení), 3/4 hrnku moučkového cukru, 1 máslo nebo Heru. Poleva:1 litr vody, 3/4 hrnku cukru, šťáva ze 2-3 citrónů, 3 vanilkové pudinky

Postup přípravy

Suroviny na buchtu smíchat, vlít na velký plech a upéct na cca 150°C. Vychladlou buchtu potřít tvarohovým krémem umíchaným z tvarohu, cukru a másla a na krém nanést polevu. Polevu…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Plněný hermelín

Plněný hermelín

Potřebné ingredience

hermelín, 1 lžíce másla, 1 lžíce sekaných vlašských ořechů, sůl, pepř, stroužek česneku

Postup přípravy

Hermelín zkrojit jakoby na kastrůlek a pokličku. Lžičkou vydlabat, vnitřek utřít se lžící másla, sůl, pepř, česnek, lžíce sekaných ořechů. Směs zpět naplnit do hermoše, přiklopit…

Zobrazit více...
DORTY
Vánoční

Vánoční

Potřebné ingredience

Postup přípravy

Zobrazit více...

Kategorie