Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Vepřové maso

Přidat recept
VEPŘOVÉ MASO
TAŤKOVO PROVENSÁLSKÉ MASO S KŘENEM

TAŤKOVO PROVENSÁLSKÉ MASO S KŘENEM

Potřebné ingredience

naložená krkovička,provensálské koření,jablka,cibule,křen,tvrdý sýr,klobáska,jasmínová rýže.

Postup přípravy

vepřové naložíme do provensál.koření a necháme přes noc uležet.na plech naskládáme pokrájená jablka,cibuli,zalijeme a necháme asi hodinku péct v troubě.obracíme.ke konci přidáme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ ŠPÍZY

VEPŘOVÉ ŠPÍZY

Potřebné ingredience

krkovička,klobásek,mrkev,cibule,koření nahrin,zelená petrželka,česnek,hořčice.

Postup přípravy

všechny ingredience napícháme na špízy,potřeme hořčicí,česnekem,posypeme zelenou petrželkou a pečeme asi hodinku v troubě.
podáváme s br.kaší
dobrou chuť

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SMETANOVÉ BRAMBORY S MASÍČKEM A SALÁT Z AVOKÁDA

SMETANOVÉ BRAMBORY S MASÍČKEM A SALÁT Z AVOKÁDA

Potřebné ingredience

vepřové maso,brambory,koření,cibule,smetana,zelenina,avokádo.

Postup přípravy

brambory neloupeme,pokrájíme na kolečka a pokládáme na vymaštěný pekáček.střídáme,brambory,maso,cibule,osolíme,okořeníme,zalijeme smetanou a pečeme asi hodinku v troubě.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
SMAŽENÉ UZENÉ VEPŘOVÉ

SMAŽENÉ UZENÉ VEPŘOVÉ

Potřebné ingredience

uzený filet vcelku,trojobal.

Postup přípravy

maso nakrájíme na plátky,obalíme a usmažíme.rychlé a moc dobré.dobrou chuť.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
KOSTKY Z KRKOVIČKY s oblohou

KOSTKY Z KRKOVIČKY s oblohou

Potřebné ingredience

krkovička,koření-já použila nahrin a olej.

Postup přípravy

maso nakrájíme na pidi kousky,okořeníme nahrinem-už nesolíme a opečeme na oleji.podáváme s pečenýma brambůrkama v troubě a šopákem.
dobrou chuť

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PEČENÉ KOLENO  pro oslavenca :-)

PEČENÉ KOLENO pro oslavenca :-)

Potřebné ingredience

vepřové koleno,česnek,cibule,sůl.

Postup přípravy

takhle suprově umí maso naložit jenom náš taťka :-)
koleno naložíme do česneku,cibule,nasolíme a necháme přes noc odležet.
podáváme s knedlíkem a zelím k obědu a nebo třeba…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
PLECKO PEČENÉ NA JABLKÁCH s vídeňským knedlíkem

PLECKO PEČENÉ NA JABLKÁCH s vídeňským knedlíkem

Potřebné ingredience

vepřové maso,jablka,koření nahrin.

Postup přípravy

maso nakrájíme na větší kousky,okořeníme nahrinem a zasypeme jablky.pečeme asi hodinku a podáváme s vídeňským knedlíkem a švestkovým kompotem.dobrou chuť.

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
UZENÉ MASO V ŽUPANU

UZENÉ MASO V ŽUPANU

Potřebné ingredience

uvařené uzené, listové těsto.

Postup přípravy

těsto vyválíme do tenka a obalíme v něm maso.pečeme v troubě do zezlátnutí.
podáváme s br.kaší.
dobrou chuť :-)

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
BOLOŇSKÝ GULÁŠEK S CUKETOVÝM BRAMBORÁČKEM ...

BOLOŇSKÝ GULÁŠEK S CUKETOVÝM BRAMBORÁČKEM ...

Potřebné ingredience

vepřová kýta,výborná boloňská omáčka od panzani,česnek,hl.mouka,olej,koření nahrin,

Postup přípravy

na oleji orestujeme na kousky nakrájenou kýtu,osolíme a kořeníme kořením od nahrinu.asi po deseti minutách přendáme masíčko do papiňáku,přidáme boloň omáčku+vodu a dalších 20…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VRABCI A KARAMELOVÉ ZELÍ

VRABCI A KARAMELOVÉ ZELÍ

Potřebné ingredience

sterilované zelí,cibule,vepřové maso,třtinový cukr,česnek,hl.mouka a sůl.

Postup přípravy

solené maso naložíme přes noc do česneku.poté upečeme.
usmažíme cibulku kterou posypeme třtinovým cukrem a počkáme až malinko zhnědne,teprve potom přidáme propláchnuté zelí a…

Zobrazit více...

Kategorie