VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
DEBRECÍSKÝ GULÁŠ
Potřebné ingredience
HOVEZÍ MASO,CIBULE,PAPRIKA SLADKÁ A GULÁŠOVÁ,TROŠKU PROTLAKU,KMÍN,SUL,PEPŘ,MAJORÁNKU,VÝVAR NEBO ZALIJEME JEN VODOU,HL.MOUKA,DEBRECÍNSKÉ PÁRKY,SLANINU RÝŽI,SUL,CIBULI,HŘEBÍČEK,OLEJ
Postup přípravy
HOVEZÍ KLIŽKU NEBO KRK NEBO DLE VÁS OČISTÍME NAKRÁJÍME NA KOSTKY OPEPŘÍME
A OPEČEME NA PŘIPRAVENÉ PODUŠENÉ CIBULI DO ZLATOVA
OPEČEME A PŘIDÁME KMÍN,PROTLAK,PAPRIKU,
VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
vepřové štavnaté nudličky-lehké
Potřebné ingredience
vepřové maso,halali,sul,pepř,hořčice,cibule,vino bílé polosuché ,máslo rýže-cibule,hřebíček,sul,olej
Postup přípravy
vepřove maso na nudličky okořeníme a opečeme a přilijeme vínečko
na másle přidáme hořčici a opečeme do zlatova
na základ-
cibuli opečeme do zlatova na másle…