Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové řízky plněné cibulí

Vepřové řízky plněné cibulí

Potřebné ingredience

Vepřové maso na řízky sůl pepř cibule plnotučná hořčice přísady na trojobal(mouka,vejce,strouhanka) olej na smažení

Postup přípravy

Rozklepeme řízky,osolíme,opepříme z obou stran,pak jednu stranu masa potřeme pl.hořčicí,dáme na ni nakrájenou cibuli,a uděláme kapsu(já spojuji párátkama a úplně to stačí)…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Plněné párky

Plněné párky

Potřebné ingredience

Silné párky,plnotučná hořčice,cibule,niva,kečup,alobal

Postup přípravy

Do párku uděláme podélně tři řezy a do vzniklých kapes namažeme hořčici,vložíme cibuli a nivu(kdo nemá rád nivu může vložit obyč tvrdý sýr),pokapeme kečupem a zabalíme do alobalu…

Zobrazit více...

Kategorie