Zobrazit přihlášovací formulář

Recepty - Mleté maso

Přidat recept
MLETÉ MASO
Celerové karbanátky

Celerové karbanátky

Potřebné ingredience

400 g mletého masa (vepř. i hovězí), 150 g celeru, 1 vejce, lžička mleté papriky, sůl, pepř, stroužek česneku, menší cibulka, strouhanka podle potřeby

Postup přípravy

Celer nastrouháme na hrubo a smícháme se zbytkem surovin. Celeru můžem dát klidně víc, krásně maso nastaví a při jídle to skoro není znát. Když jsem tenhle recept dělala poprvé,…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Velikonoční nádivka (sekaná) podle mé babičky :o))

Velikonoční nádivka (sekaná) podle mé babičky :o))

Potřebné ingredience

250 g uzeného masa, 250 g hovězího masa, 250 g vepřového masa, 10 rohlíků, 10 vajec, pepř, mladé kopřivy (nebo jiné bylinky)

Postup přípravy

Každé maso uvaříme zvlášť v osolené vodě a vše umeleme v mlínku na maso. Do hovězího vývaru namočit 10 rozkrájených rohlíků bez špiček. Rohlíky vymačkáme a promícháme s 10 vejci,…

Zobrazit více...

Kategorie