(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Celerové karbanátky
Potřebné ingredience
400 g mletého masa (vepř. i hovězí), 150 g celeru, 1 vejce, lžička mleté papriky, sůl, pepř, stroužek česneku, menší cibulka, strouhanka podle potřeby
Postup přípravy
Celer nastrouháme na hrubo a smícháme se zbytkem surovin. Celeru můžem dát klidně víc, krásně maso nastaví a při jídle to skoro není znát. Když jsem tenhle recept dělala poprvé, tak mi manžel nechtěl věřit, že je tam celer, všem to moc chutnalo. Hotové karbanátky obalujeme ve strouhance a pečeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ondruska
(upraveno)
1. 4. 2008, 22:26
super receptík, dneska upečené a moc dobré. celá rodinka si pochvalovala tuto dobrotu, už posílám odkaz kamarádce