Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Celerové karbanátky

0.0
Celerové karbanátky

Potřebné ingredience

400 g mletého masa (vepř. i hovězí), 150 g celeru, 1 vejce, lžička mleté papriky, sůl, pepř, stroužek česneku, menší cibulka, strouhanka podle potřeby

Postup přípravy

Celer nastrouháme na hrubo a smícháme se zbytkem surovin. Celeru můžem dát klidně víc, krásně maso nastaví a při jídle to skoro není znát. Když jsem tenhle recept dělala poprvé, tak mi manžel nechtěl věřit, že je tam celer, všem to moc chutnalo. Hotové karbanátky obalujeme ve strouhance a pečeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

ondruska 1. 4. 2008, 22:26
super receptík, dneska upečené a moc dobré. celá rodinka si pochvalovala tuto dobrotu, už posílám odkaz kamarádce (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie