Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 44 návštěvníků)

Hermelínové karbanátky

0.0
Hermelínové karbanátky

Potřebné ingredience

Mleté maso-mix(vepřové,hovězí)3/4 kg 2 vejce 4 stroužky česneku 2 žemle(rohlíky) 1 hermelín klasický bez příchuti pepř sůl koření do mletých mas

Postup přípravy

Mleté maso promíchám rukou samotné na kaši,posypu dvěmi špetkami soli-jednou špetkou pepře a směs koření,přidám jemně nastrouhaný česnek,pečivo smočené v mléce(já pečivo nechám napustit mlékem,potom vymačkám a vidličkou rozmělním),vajíčka,vše promíchám v kašovitou směs,nakonec nahrubo nastouhám hermelín a vmíchám do směsi.
Obaluji ve vajíčku a strouhance,moc dobře chutnají a jsou jemné,syté.
Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši,ale kdo má rád brambory,také si pochutá.
Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KABELKAK 23. 3. 2011, 10:26
(clamp) (Y) (jidlo) Karbanátky včera byly k večeří. Byly moc dobré. Dík za recept. Zařazuji mezi své oblíbené recepty. Moc jsme pochutnali. Díky (child8) (child9)
marcelau 21. 3. 2011, 6:00
to vypadá náádherně (Z) (X) (&) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie