(recept
si oblíbilo 44 návštěvníků)
Hermelínové karbanátky
Potřebné ingredience
Mleté maso-mix(vepřové,hovězí)3/4 kg 2 vejce 4 stroužky česneku 2 žemle(rohlíky) 1 hermelín klasický bez příchuti pepř sůl koření do mletých mas
Postup přípravy
Mleté maso promíchám rukou samotné na kaši,posypu dvěmi špetkami soli-jednou špetkou pepře a směs koření,přidám jemně nastrouhaný česnek,pečivo smočené v mléce(já pečivo nechám napustit mlékem,potom vymačkám a vidličkou rozmělním),vajíčka,vše promíchám v kašovitou směs,nakonec nahrubo nastouhám hermelín a vmíchám do směsi.
Obaluji ve vajíčku a strouhance,moc dobře chutnají a jsou jemné,syté.
Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši,ale kdo má rád brambory,také si pochutá.
Dobrou chuť.
Obaluji ve vajíčku a strouhance,moc dobře chutnají a jsou jemné,syté.
Jako přílohu doporučuji bramborovou kaši,ale kdo má rád brambory,také si pochutá.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KABELKAK
(upraveno)
23. 3. 2011, 10:26
Karbanátky včera byly k večeří. Byly moc dobré. Dík za recept. Zařazuji mezi své oblíbené recepty. Moc jsme pochutnali. Díky
marcelau
(upraveno)
21. 3. 2011, 6:00
to vypadá náádherně