(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Zelenino - masové karbanátky
Potřebné ingredience
200g mletého masa, menší květák, 3 mrkve, 1 kedlubna, hrst strouhanky, 2 vejce, bylinkovou sůl, majoránku
Postup přípravy
Zeleninu uvaříme v osolené vodě doměkka. Vychladlou zeleninu rozmačkáme a přidáme maso, strouhanku, vejce, trochu soli a majoránku podle chuti. Vše promícháme. Pokud je směs příliš řídká, tak přidáme ještě strouhanku. Tvarujeme menší placaté bochánky, které usmažíme na oleji.
Příloha: brambory, bram. kaše nebo třeba jen se zeleninkou a chlebem
Vhodné i pro děti
Příloha: brambory, bram. kaše nebo třeba jen se zeleninkou a chlebem
Vhodné i pro děti
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
RIBANNA
(upraveno)
14. 6. 2010, 14:12
Tedy to vypadá zajímavě, určitě zkusím !!!