Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Celerové karbanátky

0.0
Celerové karbanátky

Potřebné ingredience

400gmletého masa(směs vepřového)150gceleru,1 vejce,lžička ml.papriky,sůl,pepř,strouhanka dle potřeby olej na smažení

Postup přípravy

Mleté maso a vejce dáme do mísy.Celer oloupeme a nastrouháme na jemným struhadle.přidáme k masu.Směs ochutím ečervenou paprikou,pepřem a podle chuti osolíme.Potom rukama důkladně promícháme.Z této směsi tvořím ekarbanátky,které obalujeme ve strouhance.Pozor,strouhanku nepřidáváme do směsi opravdu slouží jen k obalení.Maso se spojí díky vejci a strouhanému celeru.Na horkém oleji smažíme do zlatova podaváme k míchaným bramborám. Lze dochutit majoránkou nebo tymiánem. je to výborné zkuste to .


Přeji dobrou chuť!!!!!!!!!!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Terapera 17. 4. 2008, 9:53
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) dnes jsem dělala a je to opravdu moc dobré (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) děkuji za receptík (L) (L) (L)KATKA (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie