Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Karlovarský knedlík

0.0
Karlovarský knedlík

Potřebné ingredience

1 veka, 200 g sunkového salámu, pažitka či petrželka, pepř, sůl, 3 vejce, 2 lžíce pol. mouky

Postup přípravy

Veku nakrájíme na kostičky a necháme trochu oschnout. Do mísy dáme veku, najemno nakrájenou šunku (nejlepší je nechat si salám nakrájet a pak jej krájet na kostičky) petrželku , pepř, vejce,mouku a pečlivě promícháme. Balíme do potravinářské fólie, konce uzavřeme nití jako bonbón a vaříme ve vroucí vodě cca 15 - 20 minut. Když je knedlík hotový má krásnou strukturu, my ho jíme třeba jen se zeleninovým salátem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lila17 31. 3. 2012, 14:05
hnus,suchý jako prase. +o(

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie