Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Kyprý knedlík

0.0
Kyprý  knedlík

Potřebné ingredience

toastový chléb
cibule
šlehačka
sůl
pepř
muškátový oříšek
máslo

Postup přípravy

Toastový chléb nakrájíte na menší kostičky, vložíte do mísy. Na pánvi zpěníte na jemno pokrájenou cibulku a zalijete šlehačkou, přidáte sůl, pepř a muškátový oříšek. Nechejte chvilku odstát a přidejte směs k toastovému chlebu, vše důkladně promíchejte. Odřízněte dostatečný kus alobalu a potřete máslem po celé ploše, směs vložte na alobal po celé ploše a vytvarujte knedlíkovou šišku. Alobal se směsí rolujte, je velmi dobré upevnit konce, můžete je stočit do tvaru bonbonů. Pak jen vložit do vroucí vody a za dvacet minut servírovat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

liba1963 23. 10. 2009, 13:05
Na ten jeden toast.chleba přijde šlehačka jedna? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie