(recept
si oblíbilo 42 návštěvníků)
Karlovarský knedlík
Potřebné ingredience
400g bílého pečiva, 2 - 3 vejce, 130 - 150g hrubé mouky, 250ml mléka, sůl, petrželka
Postup přípravy
Pečivo nakrájet na kostičky a nechat v troubě proschnout, poté namočit částí mléka. Zbytek mléka smíchat s moukou, žloutky a solí, vzniklé těsto nalít k pečivu. Přidat petrželku a zamíchat. Nakonec vmíchat sníh z bílků. Vařit ve vodě, zabalené v propíchnuté fólii (šišku 18 - 20min., kulaté 12 - 15min.).
...
...
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Paluna
(upraveno)
10. 6. 2018, 22:19
Výborné a jednoduché....
lidare
(upraveno)
24. 4. 2016, 20:23
saskie
(upraveno)
23. 11. 2014, 13:50
mega
P.A.V.L.A
(upraveno)
22. 9. 2014, 18:10
jazina
(upraveno)
22. 9. 2014, 18:06
Super, vyzkouším
chalupnicka
(upraveno)
18. 9. 2014, 8:52
novackova
(upraveno)
17. 9. 2014, 13:42
marcelau
(upraveno)
17. 9. 2014, 6:07
jsou výborné