Zobrazit přihlášovací formulář

Sháníte zajímavé dárky na vánoce?

Nabízíme velký výběr produktů, zaměřujeme se na dětský sortiment.
Některé produkty v jiných obchodech neseženete nebo za mnohem vyšší cenu, např. hudební hračky: dětské kytary, dětské bubny, dětské housle, elektronické klávesy a další. Určitě dobrá příprava na vyprodané koncertní sály o)

 

Dřevěné hračky se stávají znovu velmi populárními…Houpací koně dřevěné, např. houpadlo kohout (které známe z našich dětských let) a jiné typy dřevěných houpacích koní v různých barvách, tak aby se hodily do pokojíčku. Dřevěné výukové tabule a různé dřevěné hračky.

 

Různé hračky, např. kuličkodráhy Spacerail, dětské stavebnice, různé modely autíček, vlaků, autobusů, bagrů a dalších na dálkové ovládání. Zábavné mluvící a chodící plyšové hračky. Hračky od obchod-detem.cz zabaví Vaše děti na dlouhé hodiny a Vy si tak můžete užívat volného času o)

 

Do dětského pokoje jsme schopní dodat velké množství nábytku v jednom desingu. Vyberte si z velkého množství postelí, dětských komod, stolků a židlí, sedaček a koberečků. Vaše dítě bude nadšené a bude se mu krásně žít.

 

Nezapomněli jsme ani na dospělé, např. praktické sady kufrů na dovolenou, v různých velikostech a různých materiálů, dalekohledy, kuchyňské potřeby, dárkové sady a další produkty které se jako dárek určitě budou velmi líbit a nezatíží Váš rozpočet.

 

Pokud máte rádi různé disco osvětlení, vánoční osvětlení, světelné hady a osvětlení na stromky určitě si nás vyberete se zajímavé nabídky a jak již víte za příjemné ceny!

 

Kategorie