Zobrazit přihlášovací formulář

SADA 5 KS: hrnec / kastrol / rendlík

Administrace

SADA 5 KS: hrnec / kastrol / rendlík

349 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 79 Kč
... praktický set kuchyňského náčiní. Stěhujete se do svého prvního vlastního bydlení ? S tímto rendlíkem a 2 hrnci se skleněnou poklicí je vaření polévek hračkou. Vše je vyrobené z nerezavějící oceli, hrnce mají robustní rukojeti a lze je mýt v myčce.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SADA 5 KS: hrnec / kastrol / rendlík

349 Kč
Koupit
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
... praktický set kuchyňského náčiní. Stěhujete se do svého prvního vlastního bydlení ? S tímto rendlíkem a 2 hrnci se skleněnou poklicí je vaření polévek hračkou. Vše je vyrobené z nerezavějící oceli, hrnce mají robustní rukojeti a lze je mýt v myčce. Lze je používat na všech typech varných desek včetně indukčních. Hrnec a rendlík o objemu 1,4 l jsou vybaveny skleněnou poklicí, která neodvádí horko z nádoby, napomáhá tomu, aby se pokrm začal rychle vařit. Snižuje spotřebu energie. Vyrobeno z nerezavějící oceli, která je odolná vůči nárazu a snadno se čistí. Trojvrstvé dno: mezi dvěma vrstvami nerezavějící oceli je vrstva hliníku, trojvrstvé dno snižuje nebezpečí připálení a připečení pokrmu. Ventily na odvod páry snižují tlak, takže obsah hrnce tak snadno nevzkypí. Lze mýt v myčce. Lze používat na plynové, indukční, sklokeramické varné desce, taktéž na na varné desce s litinovými plotýnkami. NOVÉ, originálně balené zboží. IHNED K ODESLÁNI !

****************************

Materiál:
nerezavějící ocel, tvrzené sklo. Úchytka: Phenolic plast.

****************************

▶►▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz ◁ ◀◀
  • Velikost

    L

  • Rozměry

    Set obsahuje: rendlík 0,8 L, rendlík 1,4 L + poklice a hrnec 2,4 L + poklice, celkem 5 ks

  • 12. 5. 2024, 0:20

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

VELKÁ obracečka na palačinky či ryby >
Nerez struhadlo, výška 20 cm

Kategorie