Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 135 návštěvníků)

Koule z potravinářským provázekem

0.0
Koule z  potravinářským  provázekem

Postup

Nafukovací balónek nafoukneme do požadované velikosti a obmotáme potravinářským provázekem bělený nebo vlnou co máme při ruce (musí být nasákavý). Potom nanášíme vodní sklo , štětcem, nebo si nalijeme vodní sklo do misky a kouli v ní máčíme. Necháme okapat a zavěšené uschnout. Po zaschnutí balónek vypustíme, vytáhneme zevnitř koule a ozdobíme mašličkou. Místo vodního skla také můžeme použít lepidlo Herkules trochu zředěné vodou. Když máme silnější provázek a chceme vytvořit větší kouli, nastříháme si provázek na cca 2 m dlouhé kousky, aby se nám snáze pracovalo, a poté máčíme ve zředěném lepidle, protáhneme ho mezi prsty, aby jsme přebytečné lepidlo odstranili a obtáčíme balónek.

Budeme potřebovat balónky které nafoukneme vodní sklo a potravinářský provázek . Balónky omotáváme provázekem potravinářským bělený nebo jinou podobnou přízí cik cak a natřeme vodním sklem.

.Necháme uschnout. Na topení jsou suché během hodinky. Balónky vyfoukneme a hotové kouličky !!!!!!!

Hotová koule jen ozdobit a bude pěkná

Hotové koule 2

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

pedimi 3. 10. 2009, 23:17
skvělý (Y) (Y)krásná dekorace...udělám na vánoční stromek do barvy (clamp) (clamp)
cipofka 7. 10. 2009, 13:46
@pedimi Nápad je to krásný, byl to už hit loňské sezony. Škoda jen, že si paní Mirka nedala tu práci, aby nafotila a vytvořila svůj vlastní návod....... http://anomis.blog.cz/0811/vanocni-dekorace *-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie