Zobrazit přihlášovací formulář

Různé vychytávky

Přidat návod
(návod si oblíbilo 6 návštěvníků)

prací sliz

0.0
prací sliz

Postup

Potřebujete: Jakékoli prací mýdlo, prací sodu a teplou vodu

Prací mýdlo (já používám klasiku mýdlo s jelenem), nastrouháme (lépe se strouhá, když ho tak den předem vyjmete z obalu), rozpustíte v teplé vodě následně přidáte půl balení prací sody, zamícháte a dolijete 10l teplé vody. Může být méně, ale pak méně dávkujeme. Na jedno praní dávám tak 400ml slizu a do máchání místo aviváže ocet. Některé skvrny s kterými si prášek neporadil sliz skvěle zvládnul, s jinými má problémy. Na větší skvrny doporučuji žlučové mýdlo. Levná a šetrná varianta pracího prášku

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

AdVoMa 27. 6. 2010, 19:13
Levná a šetrná varianta pracího prášku :-S Nejlevnější varianta oddělání pračky :-S Ono většina rádoby levných věcí je v konečné fázi dražší variantou :-(
Iskerka 21. 7. 2010, 13:38
@AdVoMa Ale kdepak. Peru ve slizu už 3 roky a pračka je v naprostém pořádku. Nebo jsou 3 roky ještě málo? :-|
Evásek.cz 26. 6. 2010, 22:02
8-| další sliz???
alooscha 26. 6. 2010, 21:20
Taky používám, i ocet místo aviváže a žlučové mýdlo na skvrny a jsem maximálně spokojená (H) Bílé prádlo mám opravdu bílé a všechny komerční prášky se můžou jít zahrabat (D)
petamouser 25. 6. 2010, 16:14
To nechápu *-)proč když sem vloží nějáká maminka návod který ostatním pomůže,hned se najdou další maminky které upozorní,že už tady návod je (H)To má maminka nejdřív prohledat všechny návody 8-|a nebo taky ty maminky které to ještě neznají a začnou sledovat návody,prohledávají všechny stránky co už tu jsou (palice)Obdivuji některé maminky,že na to mají čas prohlédávat to tu a všímat si takových věcí ,-)Já sem občas nakouknu,co se mi líbí uložím a za dobrou radu poděkuju (L) (hello)
petamouser 27. 6. 2010, 14:32
@petamouser A ty věčné rejpalky které na všem něco vidí a hned píší komentář a nebo ty co upozorňují,že návod tu už je,MMB mimibazar nezahlcují.A těžko se to tu prohledává,jestli tu už návod je,když se kolikrát ukrývá pod jiným názvem a kdyby návod už všichni znali tak si ho už nikdo neuloží mezi oblíbené a koukám sliz zase někoho zaujal a uložil si ho. |:o) (hello)
Tikolka 28. 6. 2010, 14:08
@petamouser já jsem vůbec nechtěla rejpat, já se jen smála že už je to několikátý návod. mám už jeden uložený a jak jsem psala, tak to neodsuzuju. také jsem v tom prala :-$
cipofka 28. 6. 2010, 14:50
@Tikolka To nebylo určitě na Vás, jsme tu frekventovanější ikony (candle) ,-)
cipofka 26. 6. 2010, 21:35
@petamouser Než nějaká maminka vloží návod, tak si ta maminka může zkusit vyhledat, jestli ho jiná maminka nevložila. Myslím, že maminky, které na to upozorní, nemusí nic prohledávat a nezabere to spoustu času, protože ty maminky chodí třeba do návodů často a jiné maminky zase chodí často do receptů a tam si maminky vkládají recepty, které okopírují od další maminky, která ho již vložila a ostatní maminky v tom mají hokej. :^) I když.... možná tu nechodí jen maminky. (zip)
Zrušený účet 25. 6. 2010, 16:28
@petamouser Třeba proto, že vkládáním stejných návodů se mimáč zbytečně zahlcuje ...stačí zadat do vyhledávače sliz a návody se zobrazí..není potřeba nic prohledávat
moravian 25. 6. 2010, 18:58
@ A rodinné fotografie nezahlcují kapacitu mimáče???
cipofka 26. 6. 2010, 21:32
@moravian Myslím že srovnáváte naprosto jiné věci. Rodinné fotky má každý svoje - originální, nepředpokládám, že někomu pošlu svoje fotky a on si je vloží - i když - natrefila jsem na dvě dámy, co vkládají stejné dorty do hobby, jelikož je dělají spolu ,-) Asi bych si nevšimla, kdyby nebyly vložené asi 3 stejné dorty na jedné stránce. Než něco vložím, tak se podívám, jestli to tu není - napsat do vyhledávače klíčové slovo snad není tak těžké. A nemám ráda argumentace jak je to v receptech, protože holt ty nejedou rok a tam už to nikdo neuhlídá.... (N)
Tikolka 24. 6. 2010, 19:54
http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=1800 ale je to v pohodě, já jsem v tom taky chvíli prala, jen mně to už přestalo bavit. Vařit se s tim, skladovat, ředit,..... ,-)

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie