Zobrazit přihlášovací formulář

Ruční práce

Přidat návod
(návod si oblíbilo 8 návštěvníků)

velikonoční zajíček z papíru

0.0
velikonoční zajíček z papíru

Postup

Nechala jsem se inspirovat zde vystavenými výrobky ,nedalo mě to a taky jsem začala plést. Začalo mě to bavit, všem díky.
Hlava zajíce: karton ustřižený do oválu a z obou stran nalepené ruličky jedna vedla druhé . Následně zastřihnout ruličky do tvaru oválu.
Uši: ruličky slepené k době a po uschnutí vystřihnout tvar uší. Uši nalepit k hlavě a na zbylou postranní část hlavy nalepit ruličku (pro zakrytí kartonu).
V dolní části hlavy nechat mezeru pro protažení špejle. Na špejli navlékneme také krk ( ustřižený kousek ruličky). Fixama je namalovaný "obličej" . V konečné fázi je vše nalakováno. Hlava je vyndavací, tak že je možné obměňovat i jinými tvary.

toto je hotový výtvor

Návody mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k návodu

janenka18.j 2. 2. 2012, 19:27
pěkné opravdu pěkné ale (clamp)
namabu 28. 3. 2011, 19:20
Dobrý den, košíček se mi moc líbí, asi vyzkouším :-) Akorát jak se dívám na tu hlavičku, možná by bylo lepší ji vystřihnout z vlnité lepenky, myslím, že výsledek by mohl být stejný :-) Jestli se k tomu dostanu a vyzkouším, přihodím fotku :-) Jinak moc krásné a jste šikovná :-) Hanka
Dada1954 24. 3. 2011, 20:02
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (F)
ogei 24. 3. 2011, 19:31
to je hezké (Y)zkoušela sem košík,ale jaksi se nepovedl :-@ takže jsem to vzdala ,-)obdivuji vaše šikovné ručičky (clamp)
stardance 25. 3. 2011, 18:02
@ogei Děkuji a nevzdávejte to po prvním neúspěchu.

Podobné návody

Vybrané nabídky

Kategorie