(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
Domácí likér alá Baileys
Potřebné ingredience
2 plechovky Salka , 2 šlehačky, 1/2 l rumu
Postup přípravy
Salko uvaříme v plechovce cca 2h. Po uvaření necháme vychladnout. Připravíme si velkou šlehací nádobu a do které vlijeme již uvařená a vychlazená Salka , dale přidáme šlehačky a rum a šleháme cca 5 -8 minut do krémové konzistence. Tento domácí likér dělám již několik let a luxusně chutná s kostkama ledu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
8. 11. 2014, 12:32
jeremy
(upraveno)
7. 11. 2014, 22:57
lim
(upraveno)
12. 12. 2013, 18:47
Dobrý večer Pavlo,dnes jsem vyzkoušela Baileys podle vašeho receptu a je vynikajícííííí Děkuji za super rychlý recept a výbornou mňamku