Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

kuřecí plátky v parním hrnci

0.0
kuřecí plátky v parním hrnci

Potřebné ingredience

1/2 kg kuřecího vykoštěného masa bez kůže.2 rajčata,1 červená kapie,velká cibule,2 str. česneku,jakékoliv koření na maso,sojová om. ,kečup,sůl,pepř

Postup přípravy

dostala jsem parní hrnec a hledala jsem nějaké recepty,nikde toho moc není a tak přidávám svůj.Bylo to velice dobré a kdyby maso mělo kůrčičku tak si budete myslet že je pečené. Manžel napřed dělal ksichty,ale po ochutnání řekl. klobouk dolu,to jsem nečekal že to bude takové dobré. jsem z něj nadšená a experimentuju,takže možná i nějaké recepty přibudou
Maso naložíme min. na 2 hod. do marinády z : kečupu,sojové om. koření,rajčata na kostky,papriku na proužky a cibuli na plátky a rozdrcený česnek ,sůl pepř
pak maso i s celou marinádou dáme do velké varné mísy uplně dolu a vaříme cca 35 min.
Maso krásně pustilo šťávu kterou jsem "omastila" brambory rovněž vařené v páře nad masem
a zbytek šťávy jsem použila do vývaru z kostí od kuřete . bylo to fakt vše neuvěřitelně dobré,ty co drží dietu,nebo nesnesou mastné jídla je toto ideální úprava pokrmu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zelvicka1 21. 1. 2008, 23:51
Dobrý den Peti, zítra určitě vyzkouším :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie