Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

čína z kuřecího masa-děkuji Foxíně

0.0
čína z kuřecího masa-děkuji Foxíně

Potřebné ingredience

Ingredience Arašídy hrst, Cibulka jarní 3 ks, Čínské zelí středně velkého 1/3 ks , Feferonky střední červená , 1 ks Kuřecí prsa,stehna , 4 ks Olivový olej na smažení Ostatní koření na čínu bez kari Pórek 1/3 ks Rýže nebo hranolky Vegeta místo soli Voda vřelá z konvice

Postup přípravy

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuřecí maso (prsa,stehna) nakrájíme na kostičky a vložíme do misky.

Maso posypeme kořením na čínu,vegetou a promícháme.

Vložíme na 30min do lednice.






Na střední proužky nakrájíme čtvrt čínského zelí,střední feferonku (ne z nálevu) a vložíme do misky.Dále nakrájíme na drobno pórek,jarní cibulku a vložíme do další misky.



Rozpálíme si olivový olej na pánvi Wok,vyjmeme naložené kuřecí maso z lednice a dáme ho zprudka osmahnout když se začne zatahovat vsypeme arašídy, za pár minutek maso bude vypouštět šťávu,teď je čas

přidat jarní cibulku s pórkem, snížíme teplotu a sem tam mícháme.

Až se začne šťáva z masa ztrácet ,přihodíme nakrájené zelí a feferonku a mícháme.

Mezitím uvaříme ve varné konvici vodu a zlehka maso podlijeme (vřelou) vodou.

Promícháme ,snížíme teplotu na minimum, přiklopíme pokličkou a necháme cca 10-15 min dusit.

Kontrolujeme a mícháme aby se nám maso nepřipeklo,pokud se voda ztratí znovu podlijeme.

Maso je hotové až úplně změkne.



Podáváme k hranolkám nebo rýži.

rychlovka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie