Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Jablečno-pudingový dezert

0.0
Jablečno-pudingový  dezert

Potřebné ingredience

5x jablko , 2x vanilkový puding , cukr dle chuti a sladkosti jablek , špetka skořice , dětské piškoty , šlehačka na dozdobení . ( dále se dá použít citron. kůra , rozinky atd.....)

Postup přípravy

Jablka oloupeme a nakrajíme na malé kousky , poté jablka vložíme do hrnce a podlejeme lehce vodou aby se nepřipálila . Za stálého míchání jablka rozvaříme ( já si pomáhám v konečné fázi ponorným mixérem - nevydržím tak dlouho čekat ) Po rozvaření vznikne něco jako přesnídávka . Tuto směs zalijeme dvěma vanil. puningy , které si připravím v cca 0,5 vody s cca 5 lžicemi cukru ( kdo má rád sladčí dá si podle chuti) . Dále vaříme jako obyč. puding . Po zhoustnutí nalijeme do připravené formy , která je vysypaná balíčkem piškot .Pak necháme vychladnout . Dezert je lepší jíst druhý den po přípravě . Já ho vždy uvařím večér a druhý den ráno už baštíme . Pokud budete dělat větší množství přidejte o jeden balíček pudingu více .

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dexpre 8. 8. 2009, 22:29
Dnes jsem zkoušela receptík a chuťově je vynikající (Y) ale někde se stala chybička, neztuhlo mi to *-) No, snad příště se to povede ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie