Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 40 návštěvníků)

Česnekoví šnečci

0.0
Česnekoví šnečci

Potřebné ingredience

listové těsto, kečup,strouhaný sýr, šunka,česneková pasta,oregano,vajíčko na potření

Postup přípravy

listové těsto rozválíme a potřeme kečupem s troškou česnekové pasty-na špičku moca lžičky, poklademe šunkou a nastrouhaným sýrem a poprášíme oregánem,zamotáme a nakrájíme na kolečka, na pečícím papíru potřeme vajíčkem a pečeme dozlatova....

detail....

česneková pasta....super pomocník,používám k nakládání masa, nemusíte loupat česnek a je to rychle naloženo na pečení, již nesolit!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bronze1 28. 6. 2008, 16:46
Tak dneska jsem udělala šnečky podle Vašeho receptu, no co dodat......už prostě nejsou, všechny jsme je snědli. (Y) (Y) (Y) Můj manžílek si je dal dokonce k obědu místo vepřové, zelí a knedlíků. :-D :-D :-D Nesehnala jsem česnekovou pastu, tak jsem do kečupu dala prolisovaný česnek a sůl. Jediné co jsem zapomněla, bylo to, že jsem tam nedala oregáno, dopoledne byl doma fofr, tak se mi to nějak vykouřilo z hlavy, že ho tam mám dát, ale i bez oregána jsou, tedy byli výborní (clamp) (clamp) (clamp). Příští týden přijede návštěva, tak udělám dvojitou dávku. Takže moc děkuji za prima recept (L) (L) (L) (L)
Bronze1 27. 6. 2008, 21:29
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Nesehnala jsem tu česnekovou pastu, můžu tedy použít normální česnek nebo sušený? Fakt nevím? :'( :'( :'( :'(
adjinka 24. 4. 2008, 10:16
Tak robila som to vcera pre navstevu a bolo to fantasticke (Y) len tak sa po tom zaprasilo (zajic) urcite to budem robievat castejsie, hlavne ako pohostenie pre navstevu je to super (clamp)
OLUŠ 26. 4. 2008, 7:04
@adjinka (L)jsem ráda,že chutnalo |:o)u nás to je snězeno za okamžik ;-) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie