Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Pro Matyáška - v komentářích více dortů

0.0
Pro Matyáška  - v komentářích více dortů

Potřebné ingredience

50 plýnek, 50 gumiček, 1 prádelní guma , mašle,celofán,hračky,tvrdý karton

Postup přípravy

Z kartonu kola - do kružítka 13cm a druhé ze 17 cm.Kola obalit,všechny plýnky smotat od obrázků a zagumičkovat., dát k sobě 6 plen a převázat gumou prádelní a pak za tu gumu vkládat další plenky. Vrchní patro z 8 plýnek, střední z 24, a ve spodním je v prostřed nafukovací míč nedofouklý - jen na půl a oklolo je 18 plýnek. zavázané mašlí a pak vyndané všechny gumičky a dozdobené.
Symbol - medvídek = jemnoučký,tygr = silný, auto = bohatství, farma= láska k zvířatům,fotbalový míč= láska ke sportu -po tatínkovi a samozřejmě k tomu přejem hodně zdraví.

1

2

3

4

pro Filípka

x

y

Pro Aničku

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

IVA 75 2. 6. 2009, 12:41
pišilka 27. 9. 2008, 8:07
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) TEDA TETA, TO SE MÁME NA CO TĚŠIT!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) TO JE NÁDHERA (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) MÁMA MATYÁŠKA (mamca) (child8)
IVA 75 27. 9. 2008, 22:42
@pišilka teda teta (6) :-@jakto žes mi vlezla sem ? mělo to být překvápko,tak koukej :-# jako hrob (pst),koukej to vydržet (destnik), už se těším na oslavu (mamca) (dance) |:o) (C) (^) (balicek) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie