Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 36 návštěvníků)

Šneci z listového těsta a sýrové roládky

0.0
Šneci z listového těsta a sýrové roládky

Potřebné ingredience

Šneci-listové těsto, kečup, šunkový salám, anglická slanina, plátkový sýr, oregano, grilovací koření, nastrouhaný jakýkoliv sýr Rolády-plátkový sýr (40dkg), větší pomazánkové máslo, 1 větší tavený sýr, 10 dkg změklého másla, pažitka, červená paprika, šunka

Postup přípravy

Šneci-Rozválím listové těsto, potřu kečupem, naskládám šunkový salám+anglickou slaninu, plátkový sýr, jemně posypu oreganem a grilovacím kořením. Pevně smotáme. Krájíme na plátky, které poklademe na pečící papír dál od sebe. Nakonec nastrouháme sýr. Já dávám třeba nivu, eidam nebo parmazán. Pečeme v předehřáté troubě na 200°C asi 15-20 min. Dokud sýr nezezlátne.

Roládky-Plátkový sýr rozložíme na pečící papír, okraje dáváme přes sebe a dáme zapéct do trouby. Ze šunkového pomazánkového másla+máslo+většího taveného sýra+jemně nakrájené červené papriky+pažitky připravíme pomazánku, kterou na plát natřeme. Poklademe šunkou a pevně stočíme. Zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do ledničky. Krájíme na plátky a podáváme s pečivem.

Tyto chuťovky u nás vedou a musím je dělat na jakoukoliv oslavu :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vlcakkk 3. 7. 2012, 16:07
Dobry den,zajimalo by me kolik ceho u tech roladek.Dekuji
Ziza82 8. 7. 2012, 12:57
@vlcakkk Dobrý den, nějaké množství je uvedené, jinak opravdu odhadem. Třeba plátky salámů dávám třeba tři a k tomu dva plátky slaninky. Prostě, aby tam něco bylo, ale zase, aby to šlo balit...Moc jsem Vám nepomohla, ale poznáte časem, kolik čeho... (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie