(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Brambory v alobalu na grilu
Potřebné ingredience
Nové větší brambory,máslo,bylinky česnek,sůl,alobal,olej na potření. Na dresink : zakysanou smetanu,kopr,nebo česnek,kapku oliv.oleje.
Postup přípravy
Nové brambory očistíme,necháme osušit,vykrajovačem jader uděláme díru nadlouho přes bramboru.Naplníme zmrzlým bylinkovým máslem.Utřu změklé máslo se solí,česnekem a bylinkami,udělám váleček a dám ho zmrazit.Alobal natřu olejem,dám naplněnou bramboru,konce pevně zatočím.
Brambory na grilu otáčíme, děláme asi hodinu-kdy je hotovo poznáme až brambory jsou měkké.Hodina stačí.
Dnes jsem k nim udělala koprový dresink-zakyska osolená+nakrájený kopr.Píště zase bude třeba česnekový.Ty vykrájené prostředky balím zvlášť do balíčku a jsou hotové dřív :-)
Někdy zase brambory nakrájím,přidám zeleninu,žampiony,bylinky a je to zase jiné :-)
Brambory na grilu otáčíme, děláme asi hodinu-kdy je hotovo poznáme až brambory jsou měkké.Hodina stačí.
Dnes jsem k nim udělala koprový dresink-zakyska osolená+nakrájený kopr.Píště zase bude třeba česnekový.Ty vykrájené prostředky balím zvlášť do balíčku a jsou hotové dřív :-)
Někdy zase brambory nakrájím,přidám zeleninu,žampiony,bylinky a je to zase jiné :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
22. 6. 2013, 22:40
Alla
(upraveno)
22. 6. 2013, 22:44
@laskonka333