Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 23 návštěvníků)

Pařížanka v roládě

0.0
Pařížanka v roládě

Potřebné ingredience

4 vejce (z bílků snih), 120g polohrubé mouky, 80 cukru, 6 lžic horké vody, 1 prdopeč, dortová náplň čokoládová (úplná pařížanka) :-))

Postup přípravy

Žloutky utřeme s cukrem a pomalu přidáváme horkou vodu, pak přisypeme mouku s prdopeč., a jemně vmícháme sníh a dáme péct do vyhřáté trouby na 170°asi 10 min.

Ráno připravená, odpoledne podávaná ke kávě!! Opravdu senzační rychlovka !!
Velice jednoduchá a vynikající!!

upečený korpus...

překlopíme ještě horký na čistou utěrku a stáhneme pečící papír

horký plát smotáme pomocí utěrky a necháme takto vychladnout...

tuto náplň si připravíme....je výborná a opravdu jako pravá pařížanka!!! jen doporučuji mít opravdu mléko studené ať se Vám s krémem dobře pracuje!!!

vychladlý plát si rozmotáme a potřeme náplní...

naplněnou smotáme a zbytkem krému dozdobíme....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bubík4 17. 5. 2008, 17:04
(clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie