Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 25 návštěvníků)

Kuřecí plátky s nivovou omáčkou

0.0
Kuřecí plátky s nivovou omáčkou

Potřebné ingredience

kuřecí maso, sůl, pepř, niva, smetana 200 ml,šunkový salám, olej

Postup přípravy

Kuřecí maso si nakrájím na plátky nebo mohou být i nudličky. Osolím, opepřím a potom zprudka na oleji orestuji. Když je maso hotové dám si ho zvlášť do kastrůlku.
Potom do malého kastrůlku naleju smetanu a rozdrobím do ní nivu (kupuji to balení co mají v penny). Na mírném ohni rozehřeji a míchám. Nakrájím si šunkový salám-množství dle chuti každého já asi dávám 100 g. Sálám vložím k nivě až když je rozpustěná a je hotovo. Je to rychlovka. Hodí se k tomu brambory, hranolky - přílohu jak kdo chce.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dasullka 25. 5. 2008, 13:10
Míšo,dnes jsem vyzkoušela váš recept a je opravdu perfektní.Příště ale budu dělat z dvou dávek,vše se u nás snědlo a ještě se chodili dívat jestli nezbylo. (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) Daša

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie