(recept
si oblíbilo 53 návštěvníků)
ZAPEČENÉ SÝROVÉ JEDNOHUBKY
Potřebné ingredience
1 bageta, 1 Hermelín, rajčata, sůl,pepř, Tymián
Postup přípravy
Dnes jsem zkoušela poprvé a je to delikatesa.Líbí se mi, že na ně potřebuji minimum surovin a že jsou hotové za cca 15 min. Takže vhodné i jako pohoštění pro návštěvu.Tymián určitě dát, jinak by to nebylo ono.
Postup: Nakrájím bagetu na kolečka, dám kolečko rajčete, posolím, popepřím a dám plátek Hermelínu. Posypu suš.tymiánem a zapeču na plechu na peč. papíře při 200°C (elektr.trouba)
Postup: Nakrájím bagetu na kolečka, dám kolečko rajčete, posolím, popepřím a dám plátek Hermelínu. Posypu suš.tymiánem a zapeču na plechu na peč. papíře při 200°C (elektr.trouba)
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Paluna
(upraveno)
31. 1. 2013, 10:04
Jééé, tak to dělám hodně podobné jednohubky jako vy, Pavli, jen místo Hermelínu dávám kousek Mozzarely (a to jí nemusím, ale tady mě chutná) a na to buď čerstvou bazalku nebo sušenou. A ještě jestli můžu jednu vychytávku - já bagetku postříkám bylinkovým olivovým olejem a dám na chvíli zapéct (cca 5 minutek) a pak dám rajčátko a sýr a koření - je to asi lepší v tom, že se to rajské tak nevsákne do té bagetky...ale každý má své chutě.. Ale máte pravdu, je to moc žravé a oblíbené, kdo u nás ochutnal, tak už taky dělá....
PajaG
(upraveno)
9. 2. 2013, 16:04
@Paluna
Dekuji za inspiraci, zkusim,jsou to dobre tipy.
P.A.V.L.A
(upraveno)
30. 1. 2013, 16:30
Bezva tip.
laskonka333
(upraveno)
30. 1. 2013, 15:50
Ziza82
(upraveno)
4. 4. 2009, 20:30
dělala jsem k vínku a jsou super!!! Bagetku jsme teda namazala máslem a příště asi oloupnu rajčátka pak se to špatně jí. Ale chuťově nemají chybu! Děkuju
PajaG
(upraveno)
5. 4. 2009, 16:59
@Ziza82
Dobrý den, děkuji za pochvalu. S tím máslem je bezva nápad a oloupat rajčata také. Ještě mně napadlo, dát tam místo Hermelínu i jiný sýr.Děkuji Pavla
Jaruš53
(upraveno)
16. 3. 2009, 12:15
Pavlínko, vypadá to super. Jenom bych se chtěla zeptat, jestli se to musí hned sníst, aby ta bagetka neztvrdla, když to vychladne.
PajaG
(upraveno)
16. 3. 2009, 18:08
@Jaruš53
Dobrý večer Jarmilo, tak to Vám opravdu neřeknu, protože my jsme je tak rychle snědli, takže i kdyby chtěly ztvrdnout, tak to nestihly. Ale myslím si, že asi by tvrdé byly.Pavla
kosta24
(upraveno)
14. 3. 2009, 19:47
Hned zítra zkusím díky za inspiraci
dominok
(upraveno)
13. 3. 2009, 23:05
hned bych si dala