Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Vláček

Vláček

Potřebné ingredience

Vrchní patro - ořechový korpus, spodní patro čokoládový a světlý korpus -šachovnice, vanlkový a nugátovo-čokoládový krém, broskve, smartflex velvet

Postup přípravy

váha 4 kg

Zobrazit více...
DORTY
Pejsek pro Adélku

Pejsek pro Adélku

Potřebné ingredience

ořechový a čokoládový korpus, vanilkový a karamelový krém, broskve, smartflex velvet

Postup přípravy

Dort na přání podle dodaného obrázku
2,7 kg

Zobrazit více...
DORTY
Krémový

Krémový

Potřebné ingredience

Piškotový korpus, vanilkový a čokoládový krém

Postup přípravy

.

Zobrazit více...
DORTY
Sovička č. 2

Sovička č. 2

Potřebné ingredience

mramorový korpus, vanilkový krém, krém z čokoládových kaštanů, broskvový kompot, smartflex welvet

Postup přípravy

4,2 kg

Zobrazit více...
DORTY
Jemná mechová roláda, snadná a rychlá

Jemná mechová roláda, snadná a rychlá

Potřebné ingredience

6 bílků, 6 žloutků, 6 lžic cukru krupice, 6 lžic hladké mouky

Postup přípravy

V robotu, případně ručním šlehačem ušleháme bílky na velmi tuhý sníh (šlehám, až mi skoro sníh leze ven), postupně přidáváme žloutky, cukr a mouku. Vždy po přidání jedné…

Zobrazit více...
DORTY
Simpsonovi

Simpsonovi

Potřebné ingredience

Mechový mramorový korpus, vanilkový a kaštánkový krém, broskvový kompot, smartflex velvet

Postup přípravy

5,3 kg

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Potřebné ingredience

čokoládový korpus, čokoládový krém, modelovací čokoláda

Postup přípravy

.

Zobrazit více...
DORTY
Jing Jang

Jing Jang

Potřebné ingredience

čokoládový a ořechový korpus, kávový a kapučínový krém

Postup přípravy

.

Zobrazit více...
DORTY
Čokoládové krémové srdce

Čokoládové krémové srdce

Potřebné ingredience

čokoládový korpus, čokoládový krém, modelovací čokoláda

Postup přípravy

.

Zobrazit více...
DORTY
Bordó - bílý poschoďový s růžemi a mašlí

Bordó - bílý poschoďový s růžemi a mašlí

Potřebné ingredience

spodní patro - světlý a čokoládový korpus (šachovnice), vrchní patro - mechový mramorový korpus vanilkový, kaštánkový, ořechový krém, rum, broskve, smartflex velvet

Postup přípravy

.

Zobrazit více...

Kategorie