Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře s bramborami a jogurtovým dresinkem

Kuře s bramborami a jogurtovým dresinkem

Potřebné ingredience

Kuřecí prsa – 70 g, Čínské zelí– 120 g, Olivový olej – 5 ml, Pelyněk estragon, čerstvý – trochu, Sůl – trochu, Mražená zelenina –60 g, Pepř, černý – trochu, Jogurt 1% tuku – 100 ml, Brambory – 200 g, Med – 10 g

Postup přípravy

Se sníženým obsahem tuku: 336 kcal, 6 g tuky, 25 g bílkoviny, 42 g sacharidy, 6 g vláknina

Předehřejeme troubu na 180°C.

Kuře vložíme do mělké pečicí nádoby,…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Zdravé lívanečky bez mouky

Zdravé lívanečky bez mouky

Potřebné ingredience

Jablko – 150 g Tvaroh, 5% tuku – 100 g Skořice, drcená – trochu Vejce – 1 kus Hřebíček, celý – trochu Instatní pudink, vanilkový – 15 g Hnědý cukr – 5 g

Postup přípravy

Se sníženým obsahem tuku: 343 kcal , 10 g tuky, 19 g bílkoviny, 43 g sacharidy, 3 g vláknina.

Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na kostičky.…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí v mrkvi a hrášku s bramborem

Hovězí v mrkvi a hrášku s bramborem

Potřebné ingredience

Suroviny pro jednu porci: Hovězí zadní, steak 70g Brambory 250g Hrášek 70g Mrkev 50g Cibule 25g Řepkový olej 5ml sůl pepř černý

Postup přípravy

Recept je se sníženým obsahem tuků, proto je vhodný pro lidi s citlivostí na tuky.
344 kcal, 7g tuku, 24g bílkovin, 43g sacharidy, 8g vláknina

Brambory omyjeme,…

Zobrazit více...

Kategorie