Kuře s bramborami a jogurtovým dresinkem
Potřebné ingredience
Kuřecí prsa – 70 g, Čínské zelí– 120 g, Olivový olej – 5 ml, Pelyněk estragon, čerstvý – trochu, Sůl – trochu, Mražená zelenina –60 g, Pepř, černý – trochu, Jogurt 1% tuku – 100 ml, Brambory – 200 g, Med – 10 g
Postup přípravy
Se sníženým obsahem tuku: 336 kcal, 6 g tuky, 25 g bílkoviny, 42 g sacharidy, 6 g vláknina
Předehřejeme troubu na 180°C.
Kuře vložíme do mělké pečicí nádoby,…
Zdravé lívanečky bez mouky
Potřebné ingredience
Jablko – 150 g Tvaroh, 5% tuku – 100 g Skořice, drcená – trochu Vejce – 1 kus Hřebíček, celý – trochu Instatní pudink, vanilkový – 15 g Hnědý cukr – 5 g
Postup přípravy
Se sníženým obsahem tuku: 343 kcal , 10 g tuky, 19 g bílkoviny, 43 g sacharidy, 3 g vláknina.
Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jadřince a nakrájíme na kostičky.…
Hovězí v mrkvi a hrášku s bramborem
Potřebné ingredience
Suroviny pro jednu porci: Hovězí zadní, steak 70g Brambory 250g Hrášek 70g Mrkev 50g Cibule 25g Řepkový olej 5ml sůl pepř černý
Postup přípravy
Recept je se sníženým obsahem tuků, proto je vhodný pro lidi s citlivostí na tuky.
344 kcal, 7g tuku, 24g bílkovin, 43g sacharidy, 8g vláknina
Brambory omyjeme,…