Zobrazit přihlášovací formulář

Uleví rodinné peněžence a podá pomocnou ruku. To je Tipli.cz

  • Publikováno:
Uleví rodinné peněžence a podá pomocnou ruku. To je Tipli.cz

Tipli není jen další cashbackový portál, který odměňuje za nákupy. Je to místo, se kterým zvládnete vše okolo nakupování levou zadní. A ještě vás to bude bavit. Nevěříte? Tady jsou 3 + 1 tip, které vás o tom přesvědčí.

Nemusíte mít titul z ekonomie, abyste si spočítali, že se Tipli opravdu vyplatí. Ať jde o cashback, online přehled akčních letáků nebo seznam slev dostupný z postele, Tipli je parťák, na kterého se můžete spolehnout.

 

Tip 1: Odměny za nákup. Čehokoliv. Kdykoliv.

To nejlepší na začátek. Cashback je odměna za nákup. Za každý nákup v e-shopu, se kterým Tipli spolupracuje, dostanete několik procent z ceny jako odměnu zpět. Stačí bezplatná registrace. Pokud se ptáte, proč by vás měl web Tipli.cz odměňovat, vězte, že je to prosté. Tipli dělá obchodu reklamu. Když je účinná a vy nakoupíte, dostane Tipli provizi. A o tu se s vámi rozdělí, protože jste to právě vy, kdo mu k provizi pomohl.

Nezáleží, co chcete koupit. Jde-li to pořídit online, na Tipli určitě najdete e-shop, ve kterém to mají. E-shopů je tu více než 690. Maminkám a tatínkům s malými dětmi můžeme doporučit Feedo.cz, ve kterém díky Tipli ušetříte až 2,5 % z každého nákupu. Jelikož je Tipli samostatný web, nejste vázaní na slevové akce obchodu.

 

Tip 2: Nejdostupnější akční letáky.

Kde jsou nejlevnější rajčata? Za kolik má Billa kuřecí čtvrtky? A nejsou teď v Lidlu nové sportovní bundy pro děti? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky zodpoví akční letáky obchodů. Zapomeňte ale na neekologickou papírovou změť ze schránky nebo pultíku za pokladnou. Na Tipli najdete akční letáky online. Samozřejmě vždy aktuální. Kaufland, Tesco, Pepco, nebo již zmíněné Billa letáky. Rychle, pohodlně a na jednom místě.

 

Tip 3: Ty nejvypečenější slevy. Pěkně za tepla.

Je libo slevičku? O ty nejlákavější máte na Tipli postaráno! Cashback je sice super a zadarmo, ale pořádná sleva je přece jen pořádná sleva. Proto Tipli neustále sleduje nabídku e-shopů a aktuální slevy pro vás systematicky zveřejňuje. Zklamaly akční letáky kamenných prodejen? Porozhlédněte se i v jiných zákoutích portálu Tipli. 

 

Bonusový Tip: Nechte se inspirovat

Jestliže už máte nákupní seznam sepsaný, ale ještě přemýšlíte, co přidat, či pokud si chcete udělat jen tak radost, jsou tu pro vás Tipli tipy. Zkušená redakce vám nejen prozradí, kde pořídit aktuální módní trendy, ale dozvíte se třeba také, jak bojovat s nachlazením nebo kam vyrazit na dovolenou snů.

Tak šup šup na Tipli, za zkoušku nic nedáte. Ani za registraci ne. Je bezplatná, rychlá a jednoduchá. A zaručuje, že cashback za nákupy poputuje tou nejrychlejší cestou na ten správný účet. 

 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie