Zobrazit přihlášovací formulář

Jedinečná šance! Vyhrajte vlastní tištěnou kuchařskou knihu a další báječné ceny

  • Publikováno:
Jedinečná šance! Vyhrajte vlastní tištěnou kuchařskou knihu a další báječné ceny

Taková příležitost přichází jen jednou za život. Právě teď máte jedinečnou šanci stát se autorkou vlastní kuchařky v knižní podobě, kterou vám bude každý závidět. A nebude vás to stát ani korunu. Neváhejte a vezměte osud do svých rukou. Stačí se zapojit do naší velké soutěže na Mimibazar.cz.

Oblíbené místo pro maminky Mimibazar.cz prochází celý rok 2021 postupnou, avšak velmi výraznou změnou. Poprvé od jeho vzniku v roce 2004 totiž probíhá kompletní proměna a modernizace celého webu. Na konci léta Mimibazar vypustil do světa další velmi populární kategorii v novém kabátu, a to Recepty. Uživatelky teď mohou vyhledávat, prohlížet, vkládat i upravovat recepty v pohodlí nového moderního vzhledu a také v nové mobilní verzi, která je mnohem přehlednější.

Jak vyhrát vlastní kuchařku

Na oslavu spuštění si pro vás portál Mimibazar připravil velkou soutěž, do které se mohou zapojit nejen všechny stálé uživatelky webu – Soutěž o nejčtenější kuchařku Mimibazaru. Princip soutěže spočívá v tom, že Mimibazar po dobu jednoho měsíce (konkrétně v termínu  13.10. - 13.11.2021) počítá návštěvy na receptech každé registrované uživatelky. Průběžné výsledky se propisují na speciální soutěžní stránku, na kterou se uživatelé mohou dostat ze samotné sekce Recepty. Uživatelky, které budou mít na konci soutěže na svých receptech nejvíce čtenářů, mohou vyhrát skvělé ceny.

Hlavní cenou je vlastní tištěná kuchařka v knižní podobě s recepty vítězné uživatelky. Další místa se podělí třeba o luxusní horkovzdušnou fritézu či rýžovar značky Lauben, nebo 7x rodinnou vstupenku do zábavného science centra IQ LANDIA.

Jak se můžete zapojit i vy? Stačí se přihlásit a vložit alespoň jeden vlastní recept do sekce Recepty. Návštěvnost svého receptu samozřejmě můžete podpořit jeho sdílením mezi přáteli a známými. Pokud na webu Mimibazar.cz ještě nejste zareregistrováni, můžete to udělat ZDE. Samozřejmě platí, že čím více kvalitních receptů s vaším uživatelským jménem, tím větší šance na výhru.

Termín trvání soutěže: 13.10. - 13.11.2021

Hodně štěstí!

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie