Zobrazit přihlášovací formulář

Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování výrobků české značky Linteo Baby?

  • Publikováno:
Vyzkoušeli jste: Jak dopadlo testování výrobků české značky Linteo Baby?

Deset z vás mělo v průběhu měsíce června možnost se svými dětmi vyzkoušet a důkladně otestovat hned čtyři výrobky značky Linteo Baby určené pro citlivou dětskou pokožku, které se vyrábí u nás v České republice. O své zkušenosti s nimi se s vámi ve svých recenzích na webu Mimibazar následně podělily. Podívejte se, jak byly s testovanými výrobky spokojené.

Pocit lásky, bezpečí a klidu jsou jedním z nejdůležitějších potřeb pro miminko (nejen) v prvních měsících života. I proto vznikla ryze česká prémiová značka Linteo Baby zaměřená na citlivou dětskou pokožku. Byla vytvořena s láskou pro všechny starostlivé maminky a jejich miminka, aby jim pomohla k tomu, aby jejich miminko bylo klidné, čisté, voňavé a hlavně šťastné. Kvalitu všech produktů Linteo Baby potvrzuje a stvrzuje státní zdravotní ústav, takže nemusíte mít obavy. Dětské kosmetické výrobky navíc obsahují BIO měsíček lékařský, který pomáhá k regeneraci, obnově a zklidnění citlivé pokožky.

A co konkrétně jste měli možnost otestovat? České prémiové plenky, které zamezují nežádoucímu úniku tekutin a jsou dostupné v pěti velikostech dle váhy miminka. Mycí mléko a šampon šetrné k očím i pokožce při koupání. Dětskou pokožku jemně vyčistí, vyživí a následně i chrání před vnějšími vlivy. Tělové mléko, které dětskou pokožku dlouhodobě hydratuje a zabraňuje vysoušení, má 100% přírodní složení, obsahuje bambucké máslo, BIO měsíček lékařský, kyselinu mléčnou a přírodní pečující oleje. Posledním testovaným výrobkem byly vlhčené ubrousky 100% Biodegradable, které zvlhčují a hydratují pokožku a navíc jsou šetrné nejen k dětské pokožce, ale i k přírodě – jsou totiž rozložitelné a kompostovatelné. Ve složení najdete 98 % vody, zbylé dvě procenta tvoří vysoce kvalitní extrakt z aloe vera, který zklidňuje a zjemňuje pokožku. 

Teď už ale k tomu, jak si jednotlivé výrobky Linteo Baby vedly v praxi během vašeho testování. Texty zde mohou být redakčně zkrácené. Odkazy na celé původní texty všech testerek najdete ZDE >>  (na konci pod textem). Na těchto osobních blozích se dozvíte, jaké jsou jejich zkušenosti a postřehy, můžete si prohlédnout fotografie z testování.

Jak se osvědčily plenky Linteo Baby

S jednorázovými plenkami byla většina testerek spokojená. Oceňovaly to, že plenky hezky sedí, neškrtí přes bříško, ani kolem stehýnek, líbil se i jednoduchý minimalistický design. Velkým plusem byla pro většinu z nich také vysoká savost a to, že moč je absorbována rovnoměrně do celého jádra plenky. Jen jedna maminka měla odlišnou zkušenost a uvedla, že musela plenky měnit častěji.

“Jelikož kupuji pleny různých značek a vyzkoušela jsem jich opravdu hodně, hezky se mi srovnávalo. A musím říci, že trumfly i ty nejdražší pleny na trhu. Pleny Linteo Baby mě zaujaly svou lehkostí a zároveň pevností i při velkém "zatížení". I přes to stále držely svůj tvar, dcera nevypadala jako brouček s velkým zadečkem. Nestalo se mi, ani při přetížení, že by dceři plena protékala. Kolem nožiček je jemné přesto pevné napružení. A jelikož dceru většinou přebaluji ve stoje, ocenila jsem snadné odlepování lepítek. U některých plen to jde hodně těžce a dítě mi dřív uteče, než to stihnu zařídit. Snadno se odlepují, ale po celou dobu nošení drží. Také se nám oběma líbil motiv plenek,” napsala PetraL.(Amanda11).

“Plenky jsou na omak heboučké, tudíž velmi příjemné k dětské pokožce. Absorbují skvěle, vydrží celou noc bez přebalení a že toho malá vypije. Gumička na zádičkách udrží vše kde má. Díky vymakanému jádru plenky se moč rovnoměrně absorbuje, takže nevzniká "raneček" jen zepředu nebo vzadu plínky,” napsala EvaV.(RADOST OD NÁS)

“Čistě bílé plenky, pevné a zároveň flexibilní díky gumičce na zádech. Savost je také výborná, testovali jsme přes den, v šátku a přes noc. Plenky všechno vydržely, a i když jsme ráno sundávali “bombičku”, nikde nám nic neproteklo,” zhodnotila testované plenky čtenářka Lucka B

A palec nahoru dala plenkám i další z testerek LenkaK.(lenak8), která napsala:S plenkami jsem velice spokojená, jsou krásně hebké na dotek a vydrží celou noc bez protečení. Za těch pár dní, co jsme je měli možnost vyzkoušet, malému nezpůsobily opruzeniny, což je super.”

Jak si v praxi vedly vlhčené ubrousky Linteo Baby

Pozitivní zkušenost měly naše testerky i s vlhčenými ubrousky, které jsou vhodné pro citlivou pokožku, k níž jsou velmi šetrné, zvlhčují jí a hydratují. A co je báječné, jsou 100 % biologicky rozložitelné, obsahují 0 % alkoholu a jsou bez parfemace. Kladné body ubrousky obdržely také za praktické zavírání. V čem se testerky neshodly, to je vlhkost, někomu přišly akorát, někdo by ale ocenil vyšší vlhkost.

"Ani přemokřené, ani suché, tak akorát, jak si u ubrousků představuji. Jemná příjemná vůně po aloe vera. Jsou pevné, takže jich při přebalení stačí použít jen pár. A co mě velmi potěšilo, i když zůstane z balení vyčuhovat ubrousek, tak do dalšího přebalení nevyschne, drží si svou vlhkost," popsala své dojmy z testování EvaV.(RADOST OD NÁS)

Testerka Lucka B. zhodnotila ubrousky takto: "Do ruky se mi dostaly ubrousky značně přesušené i takové, z kterých kapala voda. S jistotou můžu říct, že Linteo jsou značka ideál. Pořídit se dá větší i menší cestovní balení. Vůně je příjemná a jako třešnička testovací balíček sliboval ekologickou rozložitelnost."

"Příjemně voní, nedráždí kůži, byly stále rovnoměrně navlhčené až do posledního kousku. Jen jsem jich na jedno použití musela použít více než obvykle, protože jsou hodně jemné. Takže balení bylo brzy fuč," napsala PetraL.(Amanda11).

Jak se osvědčilo Mycí mléko a šampon 2v1 Linteo Baby

Pečlivá hygiena je důležitá, zejména u miminek, které nosí celý den plenky. Dětské mycí mléko Linteo Baby maminkám pomůže s šetrným, a přesto důkladným očištěním dětské pokožky při koupání. Testerky u něj ocenily jak příjemnou vůni a pěnivost, tak i to, že děti nedráždí v očích. 

"Syn má po používání krásně hebkou pokožku a vlásky voňavé po měsíčku lékařském," popsala zkušenost ZuzanaT.(zuzkato)

Testerka Martina9 napsala: "Sprchový gel jsme neměli poprvé a vím, že synovi sedí na jeho citlivou pokožku, příjemně voní a tak akorát pění :)"

Jak dopadlo testování Tělového mléka Linteo Baby

Toto mléko bylo navrženo pro šetrnou péči o dětskou pokožku, která je velmi citlivá na vnější vlivy a náchylná k podráždění. Pokožku krásně hydratuje a chrání. Kromě toho, že obsahuje certifikovaný extrakt z BIO měsíčku lékařského, který je bohatý na vitamíny, také obsahuje Biolin P, který na pokožce vytváří ochranný antimikrobiální štít. Tím pokožce poskytuje dokonalou ochranu a je prevencí před vznikem vyrážky a jiných kožních problémů. I u něj byly testerky až na jednu spokojené s vůní výrobku. Kromě ní si pochvalovaly konzistenci, roztíratelnost, tychlé vsakování do pokožky bez následného mastného filmu a skvělou snášenlivost. 

"Mléko má příjemnou vůni, trochu mi připomíná bylinkový čaj. Krásně se vstřebává, i potom co jsem to s množstvím přehnala, výsledkem byla pěkně hydratovaná pokožka, vůbec ne mastná. Díky němu se nám podařilo zbavit se loupající se suché kůže. A ocenila jsem i zacvakávací uzávěr.," uvedla testerka Lucka B.

Podobnou zkušenost popsala i LenkaK.(lenak8): "Náš chlapeček má citlivou pokožku a měl pořád suchou kůži. Až po vyzkoušení tělového mléka Linteo má kůži pěkně promazanou, žádný náznak suché kůže a k tomu krásně voní."

Nadšení projevila i čtenářka PetraL.(Amanda11): "Velkou chválu přiřazuji tělovému mléku, které se snadno roztírá a nechává kůžičku jemnou a vláčnou. Dcerku mazání bavilo, myslím, že ji také zaujala vůně a v první řadě snadná roztíratelnost."

Velmi spokojená s mlékem byla také Martina9: "Každopádně co je za mě top je to tělové mléko, miluju tu vůni, mažu s ním i sebe :-)"

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie