Zobrazit přihlášovací formulář

Nová česká pohádka Princ Mamánek: Videoklip odhaluje záběry z filmu Honzy Budaře a píseň Na pobřeží

  • Publikováno:
Nová česká pohádka Princ Mamánek: Videoklip odhaluje záběry z filmu Honzy Budaře a píseň Na pobřeží

Jste zvědaví na dlouho očekávanou filmovou pohádku, jež vstoupí do kin už za pár týdnů a je srdcovým projektem Jana Budaře, který napsal knižní předlohu, scénář, film režíruje a sám hraje i titulní roli postaršího prince? Tak to pro vás máme skvělou zprávu! Tvůrci totiž zveřejnili nový videoklip se záběry z filmu a také píseň k filmu, kterou zpívají Veronika Khek Kubařová a Jan Budař. Podívejte se!

  

Výpravnou pohádku s názvem Princ Mamánek by si neměli nechat ujít nejen děti, ale ani dospělí. Řadu rolí v ní totiž ztvárnili skvělí herci v čele s Ondřejem Vetchým, Veronikou Kubařovou, Boleslavem Polívkou a právě Janem Budařem, nechybí originální příběh a humor, dobrodružství, samozřejmě ponaučení, jak se na pohádku sluší a patří, a ani úchvatné kostýmy.

Na žádnou z rolí se nedělal konkurz či zkoušky, všechny postavy obsadil Budař na přímo podle svého přání. „Já sám jako herec konkurzy nemám moc rád a role do filmu jsem hercům nabízel přímo na tělo. Měl jsem štěstí, že všichni mí vysnění herci svou roli v Mamánkovi přijali,“ říká Budař.

Filmové znalce pak potěší jméno legendárního kameramana Jana Malíře, díky kterému film chvílemi připomíná velkolepou hollywoodskou podívanou. „Mě strašně baví obrazy, které tu pan Malíř se ženou Olinkou (režisérka a kameramanka Olga Špátová) a kamerou vytváří,“ vyprávěla nadšeně už během natáčení Veronika Kubařová.

Kdy bude premiéra pohádky Princ Mamánek 

Měsíc před uvedením filmové pohádky do kin zveřejňují tvůrci videoklip a píseň k filmu. Skladbu Jana Budaře s názvem „Na pobřeží“ zpívají Veronika Khek Kubařová a Jan Budař, oba ve videoklipu i tančí. Na písni a klipu pracoval stejný tým, jako na samotném filmu: Záběry pro klip natočil v Hudebním divadle Karlín kameraman filmu Jan Malíř, hudbu nahrála Filharmonie Brno pod vedením dirigentky Vandy Procházkové, střih obstaral slovenský filmař Branislav Vincze.

Videoklip odhaluje nové záběry ze samotného filmu Princ Mamánek, který vstoupí do českých a slovenských kin 27. října 2022. 

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie