Zobrazit přihlášovací formulář

Zavinovačka do autosedačky od značky JUKKI

  • Publikováno:
Zavinovačka do autosedačky od značky JUKKI

Zavinovačky a deky do autosedačky představují nepostradatelnou součást výbavy péče o dítě. Kde kvalitní zavinovačku do autosedačky pořídit? Ideální řešení přináší obchod JUKKI – polský výrobce a prodejce produktů péče o děti. Z jakých zavinovaček můžete vybírat?

Zavinovačka do autosedačky: Důležitá součást dětské výbavy

Deka/zavinovačka do autosedačky představuje perfektní řešení pro chladnější dny. Skutečně kvalitní zavinovačka do autosedačky by měla být opatřena otvory pro bezpečnostní pásy, čímž zajistí bezpečnost vašich dětí a zároveň jim poskytne potřebné teplo. Stane se skvělým pomocníkem během cest, ale použít ji můžete také do kočárku.

Díky zavinovačce nebudete muset své ratolesti neustále oblékat a svlékat. Jestliže chcete své dítko ochránit před prochladnutím, jednoduše stačí deku zapnout pomocí suchého zipu. Naopak ve chvíli, kdy například půjdete do obchodu, stačí rychle rozepnout suchý zip a otevřít deku. 

Zavinovačky a deky do autosedačky od značky JUKKI

Zavinovačka do autosedačky od JUKKI je vyrobena výhradně z jemného materiálu, který je citlivý k dětské pokožce. Ideálně ji lze sladit s dalšími produkty z nabídky JUKKI, jako jsou především spací pytle pro miminka či stylové koše na hračky.

Deku položíte na autosedačku, položíte do ní dítě a zapnete ji. Je to snazší, než se zdá. Použít ji doporučujeme také jako zavinovačku do vajíčka nebo do sportovního kočárku, neboť je snadno přenosná. 

Je speciálně navržena na krátké i velmi dlouhé cesty a lehce se rozepíná, takže vždy budete mít snadnou kontrolu nad tělesnou teplotou dítěte. Zavinovačka zabrání přehřátí i prochladnutí. Pro děti je navíc příjemná na dotek. 

Zavinovačky JUKKI jsou vyráběny ručně. JUKKI si dává skutečně záležet na každém produktu, který nabízí. K dispozici jsou vám zavinovačky mnoha barevných motivů. Stačí jen vybrat, zda se pro vás tou pravou stane modrá zavinovačka, zavinovačka s kapucí a oušky nebo zavinovačka s hravými vzory.

Další sortiment obchodu JUKKI

JUKKI je polský výrobce, který prodává vlastní produkty péče o děti již od narození a jejich milující maminky. Všechno zboží JUKKI je vyrobeno s ohledem na dětské potřeby, láskou, pečlivostí a precizností. JUKKI si totiž dobře uvědomuje, že každé dítě si zaslouží jenom to nejlepší!

Je jedno, zda hledáte produkty péče o novorozence či batolata, JUKKI vždy přináší vhodný produkt pro každý dětský věk. A to nejen po narození vašeho potomka, ale ještě předtím, kdy je nutné pořídit celou dětskou výbavičku a připravit se tak na příchod nového člena rodiny. 

Jelikož JUKKI prodává výhradně vlastní produkty, má nad vším absolutní kontrolu. Poskytuje tak svým zákazníkům pouze produkty ušité z pečlivě vybraných materiálů, jež jsou vybírané s ohledem na jemnou pokožku dětí. 

Sortiment JUKKI je bezpečný, kvalitní, pohodlný a odolný. I tak vás ale jistě velmi mile překvapí jeho příznivá cena. JUKKI totiž ví, jak finančně nákladná je péče o děti. I přes nízké ceny nezapomíná JUKKI na kvalitu. Ta je vždy na prvním místě. JUKKI se řídí heslem „Fandíme skvělým rodičům“, které vše skvěle vystihuje. Od zákazníků si obchod JUKKU vysloužil hodnocení 4,66 z 5

Dětská nabídka JUKKI je dělena do několika kategorií – dětská hnízdečka, oblečení pro miminka, hračky, deky a polštáře, dětské povlečení, doplňky pro cestování, vybavení dětského pokoje a produkty péče o dítě. Je jedno, zda potřebujete produkty péče o těhotnou ženu, novorozené děťátko nebo kojence – JUKKI má řešení pro každou situaci! 

Kromě dětíse zaměřuje také na maminky. Pro ty má ve své nabídce nachystané výrobky vhodné pro období těhotenství i po porodu. Konkrétně jde o těhotenský polštář, kojící polštář, těhotenské punčochy, odsávačku mléka nebo například jednorázové poporodní kalhotky.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie