Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO Super Heroes 76138 Batman a útěk Jokera

Administrace

LEGO Super Heroes 76138 Batman a útěk Jokera

750 Kč 1 100 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Malé děti si zamilují hraní na Batmana, který se pokouší překazit útěk padouchů z vězení v sadě LEGO® DC Batman 76138 Batman™ a útěk Jokera. Tato LEGO sada 4+ obsahuje snadno sestavitelný Batmanův vrtulník se speciální kostkou pro začátek stavění, která…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO Super Heroes 76138 Batman a útěk Jokera

750 Kč
Koupit
Malé děti si zamilují hraní na Batmana, který se pokouší překazit útěk padouchů z vězení v sadě LEGO® DC Batman 76138 Batman™ a útěk Jokera. Tato LEGO sada 4+ obsahuje snadno sestavitelný Batmanův vrtulník se speciální kostkou pro začátek stavění, která umožní i začínajícím stavitelům zažít radost ze skládání budov, vozidel a dalších modelů. Stavebnice obsahuje model ústavu Arkham Asylum se spoustou detailů, včetně 2 vězeňských cel se zdmi, které lze strhnout pomocí háku na řetězu připojeného k motorce Harley Quinn. Ideální narozeninový dárek pro všechny děti. Součástí sady jsou 4 LEGO minifigurky se zbraněmi a jednoduchý návod na stavění a hraní. V aplikaci LEGO Life pro smartphony a tablety je pro tuto superhrdinskou sadu k dispozici návod na stavění PLUS. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění umožní dětem za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu.

LEGO® sady 4+ jsou speciálně navrženy tak, aby byly pro malé stavitele zábavné a snadné a pomohly jim rozvíjet důvěru ve vlastní schopnosti skrze jednoduché stavební kroky. Ideální pro seznámení s LEGO stavebnicemi.
Tato superhrdinská stavebnice obsahuje 4 minifigurky: Batmana, Harley Quinn™, Jokera a vězeňského dozorce.
Arkham Asylum má otevírací vchodové dveře s odnímatelným zámkem, strážní věž se sedadlem pro minifigurku, 2 křídla vězení s otevíracími celami pro minifigurky, rotující sestavitelný reflektor, TV, ve které je Joker, sestavitelný ovládací panel s odnímatelnými pouty, a navíc 3 Batmanovy padoušské trofeje – sestavitelnou nádobu s plynem vyvolávajícím strach od Scarecrowa, paprskovou zbraň Mr. Freeze™ a klobouk Tučňáka.
Vrtulník Batmana je vybaven začátečnickou kostkou, otevíracím kokpitem pro minifigurku a otočnými rotory.
Motorka Harley Quinn nab
  • 9. 4. 2024, 20:48

  • Zobrazení

    456

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

LEGO 11009 CLASSIC Kostky a světla
LEGO Classic 10692 Tvořivé kostky
LEGO Classic 11008 Kostky a domky

Kategorie